jaanuar 13, 2020

Kirjad Kahele Triibule 34

Mu kallis,

Ma ei tea, kaua ma veel sulle sellises formaadis kirjutan, aga sinu kasvamist ja ajas muutumist kavatsen ma kindlasti edaspidigi jäädvustada.

Mõne tunni pärast saad sa üheaastaseks. Samal ajal aasta tagasi olime me juba sünnitustoas ja oli selge, et nüüd sa siis tuledki. Ja sa tulid ja jäid ning võlusid meid ära.

Sa oled nii armas - nii hingelt kui välimuselt. Sinu naeratused koos silmade kissitamisega on maailma armsamad ja ära ei ütle ma ka sinu märgadest musidest.

Viimasel ajal oled sa hakanud püsti seistes asjadest vahel lahti laskma - nii viivuks, aga siiski ja sa oled balleti stiilis kükkide maailmameister. Ma võin su kus iganes maha asetada ja sa lihtsalt kükitad, kuni tunned end taas turvaliselt.

Vanaaastaõhtut tähistasid sa taas uue hambaga ning täna tuli tema paariline. Kiiresti on saanud kahest viis ja nüüd me alles näeme, mida sa suudad. Juba praegu haukad sa suuri ampse me võileibadest ning oled sama suur tacode fänn nagu meie.

Sulle meeldib nüüd teha suuga matsutamisliigutusi ja meil kõigil on nii naljakas. Lisaks oled sa täielik DJ oma uute muusikariistadega. Sul on täiesti selge, milline nupp mängib kõige pikemaid lugusid.

Viimasel nädalal, mil sa oled ainult issiga kodus olnud, olete te selgelt lähedasemaks muutunud. Nüüd küsid sa ka minu sülest tema sülle ning otsid teda mööda kodu taga. Ma ei tea, kas ma olen rohkem rõõmus või kade. Vist mõlemat. Samas ma ju tean, et see ei muuda kuidagi seda, mis sinu ja minu vahel on. Ööd veedad sa nüüd pea püsivalt üht või teistpidi minu küljes olles ja see on armas, kuigi vahel jäävad mu jäsemed nii kangeks, aga no kuidas ma saaksin su peale pahane olla selle eest, et ma sulle nii kallis olen!? Ei saa ega olegi.

Samas sa oled ikka paras pätu ka ja mulle see isegi meeldib. Ma aga ei ole kindel, mida teised sellest arvavad või kas me nüüd olemegi need vabakasvatuse vanemad, keda teised põlgavad. Loodetavasti siiski mitte, aga me tahame pakkuda sulle turvalist keskkonda, kus sa saad ise üsna vabalt asju avastada. Ka siis, kui see tähendab väikeseid tülisid ja müksamisi.

Sa oled nüüd õppinud kasse sabast sikutama ja patsutad neid kirglikult - kirglikumalt, kui neile meeldiks, aga õnneks sulle teeb jätkuvalt nalja, kui Eros sind hoiatavalt näksab, sest ma ei suuda seda alati ära hoida nagu ka kõiki su kukkumisi, kahjuks. Siis aga kallistame ja musitame ja räägime asjad läbi, kuni tuju taas parem saab.

Ma ei taha öelda, et sina oledki maailma armsaim laps, aga sa kohe kindlasti oled meie lemmik. Olen püüdnud siin leida sulle sünnipäevakingitust, mis seda hästi väljendaks ning jääks mälestuseks, aga eks sa kunagi anna teada, kas meil õnnestus millegagi märgi pihta tabada.

Armastusega,
Emme

Kommentaare ei ole: