oktoober 14, 2021

Preilist prouaks 2

Ja-jaa, ma tean. Pikalt on siin taas vaikus olnud, aga ma olen ühe sarja sõltuvuses ja lapsed on ka palju haiged olnud. Kõik ülejäänud vaba aeg ongi läinud pulma planeerimisele. Ma panin endale kokku mingisuguse nimekirja, mida kõike teha tuleks, aga usun, et sealt on veel palju asju puudu. Mõningates teemades on arenguid, aga üle päeva tundub see kõik nii lootusetult keeruline. Samas mõned huvitavad pisiasjad olen juba paika loksutanud ja sealt on ka mõtted edasi arenenud. Keskendun täna vist ainult ühele teemale ja selleks on... kleit!

Mis siis veel tähtsam olla võiks? Tegelikult - nali. Või kas ikka?

Ma jõudsin Eestis käia veel ühe korra kleite proovimas - seekord Kadri ja Laura seltsis ja Kõhutantsija oli muidugi ka kaasas. Meil oli kõigil väga tore kogemus Veronique'i Tallinna salongis. Ma alguses kandsin selle koha maha, sest kodulehe põhjal jäi kuidagi mulje, et nad on ainult Tartus, aga mu kallis ristiema torkis mind tagant, kuni oma eksimusest aru sain.

Seal oli niiiii palju kleite ja suurepärane teenindus. Nad kuulasid, mis mulle meeldib, mõtlesid kaasa, püüdsid leida just selliseid mudeleid ja soovitasid ka omalt poolt üht-teist. Seal oli ka rikkalikum valik erinevaid stiile ja ma proovisin selga päris mitmeid mudeleid. Üllatajaks - positiivses mõttes - oli üks paadikaelusega kleit. Ma poleks seda vist ise proovinudki, aga kuidagi see koos minuga kabiini kaasa tuli ja sobis selga kui valatult. Kõigil kleitidel aga oli nii, et kui meeldis üks osa, siis teine oli sügelev või mitte päris see. Minust jäid nad siiski kõik hetkel maha, aga sain proovida ühte oma lemmikkleidile sarnast selga ja ka see üllatas positiivselt. Tundub, et kohtades, kus proovimisteenus on tasuline, on ka teenindus kordades parem. Soovitan soojalt, kui tahate end tunda tõelise printsessina.

Nüüd olen Rootsis ka hakanud kleidipoode googeldama. Ma kartsin, et pean lausa UK-sse minema, et oma lemmikut käega katsuda ja proovida, aga siis leidsin ikka üles ka kohalikud edasimüüjad ja nüüd ehk nädal tagasi kirjutasin ka kahele lähimale, kuigi kodulehe põhjal ma väga ei lootnud, et neil just seda mudelit oleks. Ma siis uurisin, et äkki ikka on või vähemalt midagi sarnast. Esimene pood ütles, et see on vana mudel ja nad on oma ekseplari maha müünud. Muid variante nad ka ei pakkunud. Küsisin uuesti, et äkki neil on midagi sarnase lõikega vähemalt, aga nad ei paistnud müügist väga huvitatud olevat. Teine pood aga on siiamaani väga positiivselt üllatanud. Nad tõesti on, nagu nende nimigi ütleb, Little Fairies, kes suhtlevad minuga vahetult ja kiiresti ning ütlesid ka, et neil ei ole hetkel seda, aga kohe pakkusid, et nad saavad korraldada mulle proovimiseks selle laenukleidi, kui ma soovin. Muidugi ma soovisin ja minu üllatuseks jõudis see juba kohale ka. Kuidagi peaksin ma nüüd pooleteise päevaga portsu kaalu kaotama, et säiliks lootus, et see mulle sobida võiks. Või vähemalt üle tagumiku läheks. Näidiskleit on nimelt 38 suuruses ja mina "sain just kaks last ja armastan šokolaadi" suuruses. Eks ma pean hiljem uuesti kirjutama, kas sellest saab asja. Mul aga on ka tagavaraplaan.

Nimelt leidsin ma üsna kodukandist ühe tegija, kes müüb erinevaid kleite, aga õmbleb ka ise täpselt vastavalt kliendi disainile ja nende kodulehel on pilte kümnetest kui mitte sadadest omaloomingust sündinud ilusatest kleitidest. Kusjuures, need pole üldse nii kallid ka. Ehk odavamadki, kui mu hetke unistus. Ja siis saaksin ma luua midagi sarnast, aga selliste kohandustega, mis rõhutaksid just minu tugevusi (ja peidaksid nõrkusi). See kleidijaht on igatahes täitsa tore siiamaani ja me oleme Rootsi naasmisest peale pingutanud, et süüa tervislikumalt ja olla suveks võimalikult heas vormis meie kohta. Eks näis, mis saab. Näljutada ma end ka ei tahaks, aga hästi ja ilusana tunda küll. Praegu aga olen üsna uhke enda üle. Kaal näitab meil aiateibaid, aga loodan siiski, et poodides kõigest magusast kaarega mööda käimine annab mingeid tulemusi.

Muide, miks on Rootsi kõige suurem pulmakleidipood mingis kauges väikelinnas, mille nimegi ma varem kuulnud ei ole???

Kommentaare ei ole: