oktoober 14, 2021

Kirjad Kõhutantsijale 20

Mu kallis,

Juba ammu ei ole sa tegelikult kõhutantsija selle sõna algses tähenduses. Nüüdseks oled sa kõhust väljas olnud juba rohkem kui pool raseduse kestust ja said just viiekuuseks. See kuu on olnud raske, sest sa olid lausa kaks korda haige aga väga vapper. Samuti on siia kuusse mahtunud palju head. Nüüd oled sa hakanud päriselt naerma natukene. Üsna tihti aga lühidalt. Ja sa kingid mulle aeg-ajalt suuri märgi musisid või püüad mind lihtsalt ära süüa - kes teab... Viimasel nädalal on sellele lisandunud ka mopsuvad musihääled, mis vahelduvad mullide puhumise ja puristamisega.

Sa harjutad hetkel ka keeramist. Sellega läks aega, aga nüüd juba umbes kaks nädalat kukutad sa end aeglaselt, pea ees, ümber, kõhult seljale, aga ainult üle ühe õla. Ehk oled sa otsustanud meile kannatlikkust õpetama tulla? Ma millegipärast arvasin, et sa teed asju oma venna taktis, aga ei. Sa ei näe põhjust teha midagi sellepärast veel, et keegi teine ees tegi. Ja küll sa jõuad ka.

Rääkides su vennast, siis lõpuks ometi olete te hakanud koos mängima natuke ja sa ei karda teda enam. Jah, ta teeb ikka vahel haiget, aga enamasti te itsitate koos ja su vend kutsub sind minu eeskujul kalliks ja kullakeseks, paneb sulle tekki peale (tavaliselt liiga palju) ja teeb sulle bounceris hoogu. Talle väga meeldib ka sinu kõrvale pikali visata ja üleüldse sinuga koos hängida. Eriti vannis ja noh, vann on juba sinu vana armastus, millest sul vist kunagi küll ei saa. Kõige suuremaid naeratusi kingite te üksteisele. Eriti taaskohtudes.

Sulle meeldib nüüd ka väga kandelinas olla. Siis sa võid pikalt ringi vaadata piuksugi tegemata. Ju sul on väga huvitav. Nüüd huvitavad sind rohkem ka mänguasjad, mida tihti Triibu sulle toob, aga samas ka ootamatult ära võtab. Praegu on ka see aeg, kus sa tihtipeale mu sõrmed endale suhu tõmbad, et siis neid oma tühjade igemetega järada. Ega ma kade ka ei ole, kui mu käed just näga mustad ei ole. Enda käed sul aga ei allu veel täielikult su tahtele. Näiteks täna näpistasid sa ennast korduvalt oma pontsakast kintsust.

Ma armastan sind ja seda, kuidas sa mind vaatad. On tore taas kellegi lemmikinimene olla. Eriti sinu oma. Sina aga oled ka oma venna lemmik. Ja me kõik armastame sind nii väga palju.

Emme

Kommentaare ei ole: