november 30, 2021

Kirjad Kahele Triibule 68

Mu krutskivend!

Igav sinuga juba ei hakka. Igasuguse segaduse tegemisest ma isegi ei räägi, aga viimasel ajal on naljakas, kuidas sa teavitad meid - tavaliselt midagi kahtlast tehes - et see on hea mõte. Ju seetõttu, et ma taolistes olukordades olen sult küsinud, kas see on ikka hea mõte. Nüüd sa juba ennetad seda.

Kõhutantsija on hakanud sööma ja sinu jaoks on see ka väga huvitav. Küll sa riidled temaga, kui ta püüab laualt midagi sulle kuuluvat haarata. Või ka siis, kui sa lihtsalt arvad, et ta ei peaks midagi saama. Vahel sööd sa midagi tema eest ära. Teinekord aga topid ise talle näiteks saia suhu - kiiremini kui ta suudab alla neelata.

Sa laulad hetkel hästi palju lasteaias õpitud jõululaule ja ka ühte sõbralaulu, õega käest kinni.

Meil algas ka jõuluhooaeg sinuga ja mulle nii meeldib sind ka jõulumaagiasse haarata. Käisime advenditähti ostmas ja niisama jõulukaunistusi imetlemas. Sina valisid endale ühe roosa päkapiku. Viimastel öödel on meie juurde ka isiklik päkapikk Tom sisse kolinud - mõned asjad korraga. Sulle nii meeldib mängida tema mööbliga ja täna said sa esimest korda ka sussi seest midagi. Sa muidugi teatasid, et see tuli emmelt. Ka vildist kuusepuu ehtimine käis sul seekord imelihtsalt. Nüüd jääb vaid kingitusi oodata.

Meil on nüüd nädalavahetustel üle pika aja veidi külalisi käinud ja sa nii naudid seda- Poed enda jaoks võõrastele onudele kiirelt sülle ja särad - nagu me muidu sind tähelepanunäljas hoiaksime. Sa oeld isegi nõus oma mänguasju jagama.

Üleüldse oled sa juba väga asjalik. Seda siis, kui sa tahad. Teistel hetkedel aga eelistad sa beebikohtlemist - sülle. Ei taha riidesse. Ei taha üldse hambaid pesta. Ei taha lasteaeda ega pärast koju. Ei taha üldse magada - kuni kolm tundi pärast uneaja algust. Samas sa saad üllatavalt hästi ümberringi toimuvast aru ja seda mitmes keeles. Ka sinu laused muutuvad aina pikemaks ja mulle nii meeldib su mõtteid kuulda. 

Me armastame sind palju-palju!

Emme

Kommentaare ei ole: