veebruar 27, 2008

Vanity fair all the way

Aga arvake, kes käis esmaspäeval elus esimest korda massaazhis? Ametlikult küll kehahoolduses, sest mind kooriti ja määriti ka mudaga ja siis mässiti veel kilesse. Huvitv oli. Mõnus oli. Kallis oli, muidugi, ka. Minu jaoks ei ole tavaline viissada krooni tunniajase ümmardamise peale kulutada. Aga muidugi ma tahaksin tagasi minna.

Eile sai ka veidi raha enda peale kulutatud. Kuna mul oli pikk koolipäev ja siis mõnetunnine auk, millele pidi järgnema rühmatöö, siis otseloomulikult veetsin vahepealse aja Kaubamajas. Ja tulin tagasi ülinunnude roosa ja mustaga hantlitega. Ma tahtsin tegelikult juba tükk aega hantleid, aga ei jäänud jalgu ühtegi sobiva hinna ja välimusega plaani. Ja nüüd siis olen uhke roosade hantlite omanik.

Olen jah pealiskaudne täna, aga midagi põnevamat pole ka toimunud. Eks ma muljetan jälle, kui uude kohta tööle asun.



Hantlinalja ka natuke:
Hantlite karbist tuli välja selline hoiatus: TREENING VÕIB KAASA TUUA TÕSISE VÕI SURMAGA LÕPPEVA VIGASTUSE. KAITSEVARUSTUS EI VÄLISTA VIGASTUSI, VÕIB AGA VÄHENDADA NENDE ULATUST. VIGASTUSTE OHTU ON VÕIMALIK VÄHENDADA OHUTUID VÕTTEID JA ARUKUST RAKENDADES. ÄRGE HARJUTAGE ILMA KORRALIKU ÕPETUSE JA JUHATUSETA. ENNE KASUTAMIST KONTROLLIGE ALATI, ET VARUSTUS ON TERVE JA KORRAS.

Ma olen juba mitu tundi juurelnud, kui mitmel viisil võivad minu kilosed nunnud hantlid mind surmata. Oht, et üks neist või mõlemad mulle pähe kukuvad on ikka väga väike. Samuti ei suuda ma välja mõelda, missugust kaitsevarustust ma kandma peaksin. Seda sumoülikonda, mida vabaõhufestivalidel inimestele selga topitakse, et nad saaksid nalja teha ja oma samataolises konstüümis sõbra pikali rammida, ilma haiget saamata? Juhatus on ka huvitav küsimus. Kas treener käib hantlipaariga kaasas või pean eraldi ostma? Ma juba rikkusin tegelikult seda reeglit üksi võimeldes. Vähemalt on neil seal Adidase esinduses huumorisoont:)

Kommentaare ei ole: