juuli 15, 2008

Laevaprintsess ära nähtud

Mina sain ka kutse eilsele SEB kliendiüritusele Baltic Princessil, mis alles kolmandat päeva Eestis oli ja tore ning huvitav oli. Laev ise tundus tõesti väga suur ja ilus, süüa sai ka hästi ning meie seltskonnal vedas, sest sattusime sööma õigel ajal. Paljud pidid aga pikkade järjekordadega maadlema. Ning siis sain rohkem tuttavaks osade töökaaslastega, kelle puhul varem vaid nime ja näo kokku panin. Käisime enamuse ajast koos ühe Mariga ringi ja kuna seal müüdi heategevuse nimel odavalt jooke, siis käisin muudkui küsimas, et mulle midagi head/huvitavat/ilusat/sinist tehtaks ja õppisin häid uusi asju tundma. Kirjutan siia ka üles enda ja teiste meeleheaks, et hea asi on 4cl mingit rohelist siirupit, mille nime ma ei tea, ca 2cl viina ja ülejäänud klaas tuleb täita jää ja Sprite'ga. Ma kohe kindlasti lasen seda endale teha teinekordki.

Mis oli veel tore - nägin üle pika aja Angeelikat seal. Poleks oodanudki. Ta oli tglt mind ka õllekal näinud, aga polnud kindel olnud ja ei tulnud ligi, aga õnneks kohtusime niigi. Kahju lihtsalt, et Ats oli õllekal, aga laevapeol mitte. Muidu oleksin teda ka äkki näinud. Ja see oli ka veider aga samas äge, et sattusin vahepeal istuma ühe oma õppejõuga samasse lauda. Tekkis tähtis tunne. Nagu ma oleksin ka keegi.

Ma tõesti tunnen, et see praktika annab mulle üht-teist juurde. Võib-olla küll mitte nii palju, kui lootsin töömahult, aga ma näen päris elu ja see ongi oluline. Täna otsustasin ka oma töölepingut seal veidi pikendada.

Ega rohkem midagi...

Tegelikult võisk kirjutada vene noormeestest. Minu meelest jagunevad nad kaheks - tõelised nõmekad ja täisgentlemanid. Viimasel ajal olen kolme teise grupi esindajaga tuttavaks saanud ja neis on midagi erilist, teistsugust, kui eesti noormeestes. Nad oskavad muljet avaldada ja panna naise tundma end naiseliku, õrna, haavatava ja samas kaitstuna.

1 kommentaar:

Kimono ütles ...

Mia, ei saanud Epu lehele millegipärast kommentaari jätta.

Vaata osad nabakate pildid on siin
http://www.osta.ee/4027378

Neid on veel erinevaid, hind 100, varem oli 300.
Tule enne 20.augustit Tartust läbi. ;)