august 01, 2012

Juuli - palju tehtud, vähe kirjas

Peaksin vist alustama suvepäevadest, millest enamuse kahe nädalaga paika panime. Närveerisin aga palju rohkem, kui see kord vaja olnuks. venitasin kaste üksi neljandale korrusele ja ostsin asju kokku, mida uskusin inimesi õnnelikuks tegevat. Kindlasti tegidki.

Selleks nädalavahetuseks lubas ainult vihma. Kirusin kõiki ja kõike, sest kui juuli keskmiseks nädalaks ka päikest ei lubata, siis millal üldse lootust on!? tegelikult aga läks meil üllatavalt hästi. Igas teises meie suurriigi nurgas sadas päev läbi padukat, meie saime vaid üksikuid hoovihmu ja nende vahel isegi palavat päikest. tulid välja nii katamaraanisõidud viljandi järvel ja sealsed tervituskokteilid kui ka sportlikud tegevused, millele mina muidugi isegi ligi ei läinud. Saa veel palliga pihta eks. Selle asemel olin üheks hetkeks nagu pardiema. kõik väiksed tüdrukud olid sõbrannadeks saanud, kellega koos vesirattal lõputult sõita ning saunas ja imesoojas vees ujuda. Mingil hetkel avastasin enda selja tagant reast neli väikest neiut ja ikka kohe väga pardimamma tunne oli. Etteruttavalt võin öelda, et hommikul valati minust lahkumise pärast palju pisaraid ja sai mitu südantsoojendavat kallit.

tagasi õhtu juurde tulles aga, meil oli planeeritud isegi pealinnast kohale tuleva bändi etteaste ja värki, aga tiim näitas välja tõelist eestlust ja kahe bloki jagu mängisid mehed puhtalt oma lõbuks. Siis vihastasime ja tirisime teise noore kolleegiga kõik platsile ega lasknudki neid enam tagasi istuma. Muidugi minu jaoks tähendas see ka vahepeal purjus meeste ohjeldamist ja kergemaid vigastusi, kui mind ootamatult burgeriks suruti. Vahel ma siiski veel imestan, mis kõik lubatud on, kui oma naised magama on läinud.

Hommik oli väga unine, kuid ometi pidin minema teisi üles ajama. Ise olin tegelikult veel täitsa kutu, aga polnud midagi teha. Üks noorem kolleeg üritaski mind hoopis kaissu tõmmata püsti tõusmise asemel, aga pidime pärast sööki mägima hakkama. See läks küll veidi minu kapsaaeda, sest panustasin palju mängude valimisele, kuid ei järginud iseenda õpetusi alati asju läbi proovida. Ükskõik, palju neid varem tehtud on. Ja siis mõned asjad läksid sassi. Aga lõppkokkuvõttes oli tore!

Kommentaare ei ole: