detsember 08, 2021

Preilist prouaks 5

Täna räägin veel pulmakorraldajatest. Te vast juba teate, et läks terve igavik enne kui leidsime endale pulmakorraldaja. Kohati tundus see võimatu missioonina. Eriti siis, kui esimene, kellega kohtusime, meile ära ütles. Teine firma, kellega kohtusime, ei saatnudki kunagi pakkumist. Aitäh, Celebrate Group! Kolmas, kes alguses ei vastanud, ilmus siiski vabanduste saatel välja, aga ma kohe ka ei reageerinud neile, sest ootasime teise pakkumist. Lõpuks, kui oli selge, et CG ei kavatsegi vastata, siis võtsin uuesti ühendust Dream Day Studioga, kelle koduleht oli juba varem osutunud heaks infoallikaks pulmaplaneerijale ja kirjutasime ise veel mõnele. 

Mul on olnud juba mitmeid pulmateemalisi hetki, kus jään kahe valiku vahele kinni. Pulmakorraldajatest jäid sõelale DD Studio ja Lifetime Studio. Mõlematega tegime videokõned ja mõlemad jätsid väga hea esmamulje. Mõlemal oli nii plusse kui ka miinuseid. Hiljem selgus, et nad on ka varem koos töötanud. Igatahes, kuna ma ei suutnud otsustada, võtsime lõpuks loosi. Päriselt ka. Meie pulmakorraldaja on Dream Day Studio ja kui see pulm kord peetud saab, siis saan muljetada, kuidas oli nendega koos töötada. Hetkel igatahes tundub, et ka koos pulmakorraldajaga on ikka endal palju tööd. Ma ei naudi pulmade korraldamist kaugeltki nii palju, kui ma eeldasin enne. On muidugi ka toredaid momente, aga ka palju stressi, meeletu aja- ja rahakulu. Kõik teavad, et pulmad on kallid, aga kulutage nüüd ette ulmelist numbrit ja siis korrutage see veel kahe või kolmega. Iga asi maksab 1000 eurot. Või rohkem. Ma ei taha teadagi, mis see kõik kokku maksma võib minna ja me ei taha mingit eriti uhket või suurt pulma. Lihtsalt meie, meie lähedased ja tore päev. Üsna lihtne koht, aga tugev tiim, kes valdab inglise keelt. 

Kusjuures on olnud üllatavalt raske leida ingliskeelt oskavaid tseremooniameistreid ja peojuhte. Üldse on nii palju kohti, kus ma pööritan silmi, sest olenemata hinnast jääb professionaalsusest puudu. Ma ei tea. Kas ma siis tõesti olen raske klient? Enda meelest ju mitte. Ootan vaid sujuvat suhtlust ja lubadustest kinni pidamist. Tundub aga, et teised ei oota sedagi ja siin kavatsen ära kasutada meie pulmakorraldajat ja lasta tal igasuguseid tegijaid taga ajada, et mitte enda jaoks nende esmamuljet kohe ära rikkuda. Proovin siiski nautida ka. Meil on tiim peaaegu koos ja pisiasjade osas mõtteid tekib juba. Ma loodan, et tuleb tore meie nägu päev.

Kommentaare ei ole: