märts 30, 2008

Olen väike sebra. Jaa-jaa

Kõik sai alguse sellest, kui mu kursaõde hakkas paar kuud tagasi oma vanemate maale toodavaid isepruunistuvaid salvrätikuid maale tooma. Tal õnnestus mõned ka mulle pähe määrida. Mina aga ei tahtnud neid enne kasutada, kui see ilus pruun ihu ka kuskilt välja paista saab ja seega pidin ootama mõne klubõhtuni, mida ma saan praegu omale väga harva lubada. Lihtsalt ei ole neid vabu peojärgseid hommikuid kusagilt võtta ja teisiti ma ei saa.

Enivei, selle nädalavahetuse võtsin ekstra töölt vabaks, et saaksime sõbrannadega klubitada. Ja enne siis muidugi lõime end hästi üles ja ma sain lõpuks kanda ka oma uut kleiti ja uusi kunstripsmeid. Ettevalmistus võttis tunde ja sellest oli peaaegu kahju, sest seal klubis ei olnudki peaaegu mehi, peale fotograafi, kes niimoodi tähelepanu naisele pööraksid. Nojah. Mis siis ikka. Eile õhtul proovisin siis ka ühe imelise salvrätiku ära ja siis... mitte midagi. Mitte krdi midagi ei juhtunud ja kui te vaid teaksite, mida need asjakesed maksavad. Okei. Ma ei ole veel pankrotis, aga tudengina on mul ikkagi rahast kahju.

Ja siis tegime oma isiklikud tervitusjoogid ja suundusime uude Club Tallinnasse, mis tegelikult ei ole enam sugugi uus, aga ma polnud sinna veel sattunud. Nojah. Sisustus mulle meeldis. Teeninduse üle ei saa ka kurta, aga rahvast ei olnud ning oli laupäev ja ma lihtsalt pean ütlema, et muusika sakkis sajaga. Kaks tundi ei läinud keegi tantsuplatsile. Saate aru? Peo nimi oli nr 1 hitid, millest ma kuulsin lõpuks vist ühte ja ka nõmeda miksina. Ma ei tea, kas mina olen kaua klubidest eemal olnud ja asi on selles või tõesti oleks pidanud selle peo teema olema: lood, mis kunagi raadiosse ei jõudnud. Pigem vist viimast, sest ma siiski autos kuulan raadiot ega olnud neid ÜLDSE kohanud, esikohaks olemisest rääkimata. Siuke vastik ila tuli kõlaritest. Ma ei oska sellele isegi nime anda. Ja ... pange nüüd tähele... esimesed paar tundi tuli see ila ka valmis miksituna plaadi pealt. Diskorit polnud puldi tagagi. Nojah. Mina kui klubi ei maksaks vist ka eraldi kellelegi sellise jama tootmise eest. Ma ei tea. Kas siis tõesti oli nii raske valmis kirjutada üks mp3 täis tegelikult ka raadioeetrites figureerevaid uusi ja vanu hitte - Star FM kindlasti aitaks - ja siis see plaat peale panna. Ei oleks ju samuti totakat DJ-d vaja palgata. Urr!

Lõpuks siiski hakata mängima piisavalt kuulatavat muusikat, et ma saaksin paar tundi end hästi tunda tantsuplatsil ja seda ma tegingi. Muidugi mitte siis, kui ma parasjagu oma kleiti ei kohendanud, mida ma tegin ka kogu aeg, et asi päris pornoks ei läheks. Rohkem ma selle kleidiga igatahes tantsima ei lähe. Ja siis läksid lood jälle jamaks ja tulime ära. Kõrvad lausa undasid. ma hakkan vanaks jääma vist:D

No ja nüüd tuli minu jaoks hommik ja mida ma nägin, kui silmad lahti tegin?
MA OLEN ÜLENI TRIIBULINE! Tõesti tore nagu. Ja ma püüdsin ühtlaselt end hõõruda eile. Ja ikkagi! Ma ei saa nüüd vist mitu päeva õue minna. Või vähemalt mitte millegi paljastavamaga. Huvitav, kuidas selle maha saab? Ma olen küll ja küll kasutanud spreipäevituse pudelit, mida peaks olema palju raskem kasutada, aga mul on alati ühtlaselt jäänud ja nüüd siis nii. Pettumus missugune. Rohkem ma neid asju küll ei proovi. Ja pealegi. Keegi oleks võinud hoiatada, et tulemus jõuab kohale alles 12+ tunni pärast.

Kommentaare ei ole: