juuni 05, 2009

Sarjapalavik meid neelab

Olen jälle tõega nautinud jälle tekkinud vabu päevi. Riin soovitas mulle mõni aeg tagasi USA korbinoorte sarja nimega Greek ja see on jälle nii minu maitse järgi irooniline. Ja mulle väga meeldib, kuidas see sunnib mind pidevalt oma eelarvamustest lahti ütlema, sest seal ei ole puhtaid good ja bad charactere nagu päris eluski.

Peategelasteks on nohikust vend ja social butterfly'st õde, kes mõlemad on siiski pigem head tegelased, kuid mõlemad on olenevalt olukorrast ka küüsi näidanud ja ebaväärikamaid valikuid teinud. Näiteks ei andesta kõike või on kellegagi vastikud.

Ja pealegi see poisspeategelane - Rusty meenutab mulle väga nohikversiooni Vahurist, mis on nii jabur. Ta ei ole üldse mingi keskmine nägu.

Seal on Rusty toakaaslane Dale, kes meenutab ebatolerantset varianti Printsessi päevikute Lilyst. Mõlemad on kohati vägagi enesekindlad, kuigi väga põhjust ei oleks ja võitlevad igasuguse elitaarsuse vastu.

Seal on geipoisid, kes ei sobi kreeka süsteemi traditsioonidega ja see, kuidas süsteeme muudetakse.

Seal on bitchist tüdrukute korbi president, kes kasutab oma tahtmise saamiseks kõiki manipuleerimisevahendeid ja ometi ei anna midagi tagasi. Samas on ka tema kunagi hea olnud. Natuke.

Ja seal on Rebecca - hellitatud senaatori tütrest preili, kes ei löö risti ette millegi ees Casey - meie naispeategelase - elu põrguks tegemise nimel, kuid samas on hoopis teine inimene koos Cappiega.

Ja Cappie ise - Casey eks ja tegelikult ka true love, kes on hetkel Rebeccaga koos - kusjuures mitte kättemaksust. Aga ta on nii lahe tüüp. Kõige paremad killud tulevad tema suust. Ja ta on nii aus ja tark ja samas ei võta elu liiga tõsiselt. Aga on tõeline sõber. Minu meelest seal üks parimaid tegelasi.

Ja Evan - teine mees Casey elus, kes hetkel on ka pigem see jerk, aga kunagi oli tema see tore nohik, kes Cappie varju jäi ja nüüd on Cappie see, kellele enamus Evanit eelitab.

Miks ma sellest kirjutan? Ma ei ole ise ka päris kindel, aga mulle meeldib ja te ei peagi aru saama. Küll aga võiksite proovida seda vaadata, kui igav hakkab.

2 kommentaari:

rapuntsel ütles ...

mi laiki :D
ja indeed. Cappie suust tuleb puhast kulda. ta võiks lõpuks ikka õnnelikuks ka saada (A)

Mia ütles ...

Parim kild siiani:
Korbi rumal jock Beaver Rusty imelikku käitumist põhjendades: He just found out that the guy who invented gravity died.
Cappie: Newton died over 300 years ago.
Beaver: I guess he's not as smart as we thought then...
:D:D:D