juuli 12, 2011

Justinit tuntakse karvupidi

Ehk siis laupäeva ööst, mil millegipärast tekkis hirmus tahtmine üles leida üks Bieberi laul, mis minu meelest täitsa kuulata kannatas ja millele end korduvalt kaasa laulmas olin avastanud. Niisiis otsisin oma arvutist edutult seda, seejärel Google'ist ja Wikipediast ning kammisime ka terve Youtube'i soovituste nimekirja läbi ühe meeles oleva fraasi abil.

Isegi leidsime Justiniga seotuna sellise fraasi, aga see ei viinud kuskile. Kuni olime kõri auguni Justini uuemate ja varasemate paladega tutvunud ning viimases lootuses pöördusime tagasi arvuti enda teadmiste poole.

Ja te ei kujuta ette, kui naljakas oli, kui Riin kaks ja kaks kokku pani ja mõistsime, et otsisin hoopis Sandra teise lemmiku - Ericu lugu ja sellist fraasi, mida me otsisime, seal ei olnudki. Naersime ikka, kõhud kõveras, pisarateni. Ja sealt edasi läks arutluseks, miks need kaks meile nii sarnased tunduvad ja ma usun, et S tahaks mind maha lüüa praegu - aga nad on nagu must ja valge koer, kaks tilka vett. Ja nende põhiline kommunikatsioonisõnum on karvades.

5 kommentaari:

S.M ütles ...

EI!!! anna neid võrrelda!!! Eric teeb iga kell Justinile ära!!! Oot mis lugu see siis oli? Mulle ei tulnud pähe helistada?

S.M ütles ...

ja kõriauguni on ikka üks sõna ;)

rapuntsel ütles ...

apparently.. WE CAN!!!! muhahhaaa :D:D

Mia ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Mia ütles ...

Südaöö oli! Ja minu meelest on nad ka täiesti omavahel ära vahetatavad.