juuli 17, 2011

Takjasõda ööklubis.

Ehk Maria läks Tannut kuulama. Reklaamitud ühisprojekt noorte sümfooniaorkestriga kõlas lihtsalt nii interigeerivalt, et vedasin end kohale kindlustundeta, kas üldse keegi lõpuks minuga liitub ja mõne aja olingi üksi.


Siis aga laekusid ka Annika ja co ning hiljem ka Katsu, kes seal koos mu teiste tuttavatega nagunii päev otsa tööl oli olnud, aga see selleks.


Kontserdile me halva ilma tõttu kauaks ei jäänud ja läksime hoopis Patrickusse õhtust sööma. Oligi mõte, et lähme siis istume kusagil, aga mingil hetkel hakkas meile mõlemale siiski tunduma, et võiks ikka kuhugi tantsima minna.


Mõningase kodutöö järel sai suund Überi poole võetud. Ma olengi seal varem vaid korra või kaks käinud, aga muusika oli täitsa okei - vähemalt esialgul.


Aga millest ma rääkida tahtsin, oli tegelt see, kuidas seal mingid tüübid kohe end meile külge kleepisid. Ei midagi erilist eks. Aga kui nagu üldse aru ei saadud, et me ei ole huvitatud enamast kui tantsimisest ja aina rohkem minu ruumi sisse tuldi, kuni jälle avastasin, et mu kott on minust kilomeeri kaugusele maha jäänud, siis lõpuks läksin päris närvi ega tahtnudki hästi tagasi tantsima minna.


Siis muidugi tuldi keelitama ja ühel hetke andsingi alla, aga siis ei vaadanud neile igaks juhuks isegi otsa enam, kuid lõdvaks ka lasta ei saanud, sest iga vähegi sensuaalsemat liigutust oleks kohe kutsena võetud. Siit siis tulebki minu dilemma - kuidas nautida pidu nii, et kogu aeg mingite takjatega võitlema ei peaks? Ja ärge öelge, et tantsige siis tüdrukutega omaette, sest üldjuhul pole meile selle vastu midagi, kui mõni noormees meiega ühineb. Aga selline külge kleepumine - eriti, kui ma ei ole huvitatud - oli enam kui liiast. Kuidas teie siis viisakalt nad ära saadate või sobivas kauguses hoiate? Aga vähemalt Katsuga oli tore üle pika aja koos aega veeta. Sai igasuguseid uudiseid kuulda jne. Ja muidugi pidu lõppes sellega, et kaks kukke ei mahtunud enam ühte ruumi ja veri voolas - jõudsn isegi napilt ohtlikust kohast eest ära, aga see pani ka viimase paugu peotujule selleks korraks.

Kommentaare ei ole: