aprill 24, 2019

Kirjad Kahele Triibule 20

Kallis Triibu,

Sinust on saanud nii mõnus kaaslane. Juba praegu on näha, et sa oled omaette isiksus ning käitud erinevalt ka erinevate inimestega (loe: ega emmel ei olegi vaja enda aega. Issit aga on huvitav ka veidi kaugemalt jälgida).

Tegelikult ega asi nii hull ka ei ole. Sa jätkuvalt eelistad oma uinakuid teha minu süles ja ka hetkel tegid silmad lahti isegi enne, kui su diivanile panna julgesin. Samas vedeled sa päris rõõmsalt seal omaette siiani. Lisaks on laelamp sulle seltsiks.

Rõõm on kõrvalt jälgida, kuidas sa aina arened. Reedel leidsid sa pärast nädalaid erinevate sõrmekombinatsioonide maitsmist lõpuks üles oma parema pöidla ja nüüd olete te lahutamatud sõbrad. No okei, nii hull see asi ka pole. Laupäeval aga istusid söögilaua taga minu süles ja näitasid, et oskad juba ka laua pealt asju võtta nagu päris laps. Esmaspäeval said samamodi kätte juba pisikese lusika ning hoidsid seda tükk aega ja täna öösel, kolmapäeval ärkasid sa südaöö paiku nagu ikka, aga ilma nututa ning jäid ise uuesti magama ilma söögi ega minu abita. Seega põhimõtteliselt magasid sa esmakorselt jutti üle seitsme tunni. Vau! Magamise koha pealt üleüldse julgen nüüd lõpuks välja öelda, et meil rutiinikõrvad paistavad, aga see teema on ära teeninud eraldi postituse.

Lisaks eelnevale kiidavad kõik, et sa oled hästi tugev, sest hoiad päris ilusasti oma kaela ning suudad püsida pikalt vertikaalasendis. Muid sa ei tunnistagi enam välja arvatud suure unega. Sa naeratad palju ja pea kõigile, nii et teeme juba panuseid su ekstravertsusele. Lisaks tundub, et oled hakanud rohkem musisid hindama. Ka mängukaare all tegutsemisest on saanud su silmis pigem lõbu kui karistus.

Viimaks näitad sa ka huvi Erose vastu. Ühel hommikul mängisite nii armsasti koos. Sina katsusid tema käppa ja tema oli sõbralik vastu. Kiisud justkui ka hoiaksid sind.

Alates eelmisest nädalast on meil kasutuses esimene närimislelu ning värviline suurte rõngaste kett, mis on nii sinu kui ka paljude teiste beebide lemmik siin. Nii lihtne ja selline hitt! Kunagi näitan sulle pilte, kui kirglikult sa seda haarad ja suhu topid.

Igatahes, mu väike inimene, täna oled sa 100 päeva vana ja loodetavasti veedad meiega veel sadu ja tuhandeid.

Armastusega,
Emme

Kommentaare ei ole: