mai 05, 2021

Kirjad Kõhutantsijale 14

Ehk lugedes päevi. Ma ei ole veel kunagi varem olnud nii rase kui täna. Triibu sündis 39+4. Tänaseks on mul rasedust 39+5 ja seda korrigeeritud tähtaja järgi. Esialgsete arvutuste järgi oleksin ma juba üle tähtaja.

Ära saa valesti aru, kallis! Ma ei ole väsinud sinu kõhus kandmisest. Jah, on hetki, kui on natuke raskem, aga suures plaanis olen ma lihtsalt suur ja aeglane. Muud ei midagi. Ja nüüd ka kergelt emmetriibuline. See juhtus kohe pärast seda, kui jõudsin rõõmustada, et vist pääsen taas venitusarmidest. Samas see ei ole sinu süü. See oli lihtsalt risk, mille olin nõus sinu nimel võtma, kuigi ega ma just õnnelik uute armide üle ei ole. Kunagi ma räägin sulle, kui tüütult kergelt need mulle nagunii tekivad ja kui hästi püsivad.

Sa venitad mu kõhtu erikujuliseks ja luksud vahel, aga muus osas tundud olevat üsna rahulik tegelane. Ma lihtsalt loodan, et sinuga on kõik korras, sest täpselt ma jälgida ja erinevusi märgata jätkuvalt ei oska. 

Olen siin tellinud sulle mõningaid nunnusid riideid, et sul oleks ka midagi päris enda ja ainult sinu oma. Aga ikka avastasin, et sul ei ole midagi piisavalt pisikest haiglast koju tulekuks. Kui just mu esimene sulle ostetud kleit õigeks ajaks ei jõua. Sõltub sellest, millal sa tulla otsustad.

Mind tõsiselt huvitab, kas olen Eesti emadepäevaks ühe või kahe lapse ema. Samas ma tahaksin sel päeval ju olla teie mõlemaga koos. Kuna sa issi soovi kohaselt neljandal mail tulla ei tahtnud ja ka täna mitte, siis äkki ajastad selle siiski laupäevaks ja tuleme pühapäeval koju su vennaga tutvuma? Kirsid ka juba õitsevad ja sa peaksid nägema, kui ilusad roosade õitega kirsipuud on.

Su asjad on värskelt puhtaks pestud ning sahtlites ootel ja isegi su vend vist hakkab aru saama, et sa varsti tuled. Ma küll veidi kardan, kuidas ma teie mõlemaga hakkama saan, aga küll me koos õpime ja loodetavasti sa andestad mulle ka alguse kobaduse, kui vaja.

Armastusega,

Sinu emme

Kommentaare ei ole: