jaanuar 13, 2008

Valede meeste leksikon

Kuna ma ei suuda kuidagi leida seda õiget või ka mitte ühtegi enam-vähem sobivat, siis panen hoopis kirja kõik valed mehed, kes mulle ette on jäänud ja mis nendega viltu on läinud.

R - me mõlemad olime nii noored, et ei teadnud, mida me tahame. Võib-olal tema teadis ka, aga mina lõin põnnama ega andnud talle võimalustki mulle enda soovidest rääkida. Samas, osa teisi leiab juba selles eas, et on õige alustada seksuaalelu. Ma ei arva siiani nii, aga... mida ma ka tean?

T - liiga vana. Veidi ülekaaluline ja välismaalane. Keemiat ka ei olnud. Innukust aga oi-oi kui palju. Kui ta oleks praegu nii vana, nagu siis - 24 - ma võib-olla isegi kaaluksin suhet temaga. Aga siis olin ma 14.

I - polnudki väga viga. Vaid pisiasjad. Mulle ei meeldinud ta nimi ja see, kuidas ta suudles. Mis meid lahku aga viis, oli mu sõbranna. Ei, ta ei löönud teda üle. Ta lihtsalt ütles pm, et meil ei tule nagunii midagi välja.

H - pikk, kena, noor. Valetas end veidi vanemaks.

I2 - liiga lühike ja nooruke. Juba kaks viga. Ta ka käitus nagu tahaks olla keegi, kes ta tegelikult ei ole, aga muidu oli armas. Imelikud lähenemisvõtted olid küll. Siiani imestan tema originaalsuse üle.

J - liiga litsakas. Tahtis kõike kohe ja pidi tühjade pihkudega lahkuma.

T - kohe ikka väga vana, siga, pani mind kartma.

R2 - mingi üsna mõttetu tüüp. Siiski piisavalt andekas, et mult suudlus välja võluda. Muidu aga tarbis liiga palju alkoholi ja elas kaugel.

S - hästi armas. Hästi kena nägi välja ka. Pikem oleks võinud olla. Ja hiljem ei meeldinud mulle ta hingeõhk üldse. Keemia oli vägev, aga rääkida polnud pärast millestki. See otsustaski asja.

A - hästi armas ja siiani kallis inimene, aga ta on nii peenikene, et tunnen ta kõrval ennast paksuna. Keemia puudub ja ta on ka hästi vaikne. Mul on aga ekstraverti vaja. Ja võib-olla kedagi veidi sitapealikumat.

R3 - kõige müstilisem mees mu elus. Inimene, kes on mulle nii kaugelt nii palju haiget teinud. Kõige rohkem üldse. Põhivead olid need, et mul oli S ja tema oli noorem. Siiani on mingi sadomaso suhe temaga. Ja ta suudab väga hästi valetada.

R4 - väike, välismaalane, kelle jutust oli raske aru saada.

V - üsna sobiv eksemplar. Aga mulel ei meeldinud, kuidas ta igal pool oma varustust sügas. Ja see, kui oluliseks ta raha pidas. Mitte selles mõttes, et oleks sõpru raha järgi valinud, aga ta ei suutnud rahast lahti lasta. Aasta ei olnud siis 95 ja tema üritas mind rõõmustada lubadusega, et ostab mulle kolmandal tähtpäeval samailusa sõrmuse, kui just endale ise ostnud olin niisama möödaminnes. See oli mingi 150-kroonine väärtusetust materjalist iluasjake. Mõelge minust, mida tahate, aga see ei olnud just mind lakke hüppama panev lubadus. Aga samas on ta kohelnud mind nagu printsessi. Segavaks muutus see, et oleme mõlemad lõvid.

O - vaikne, omamoodi, sõbranna eks, julges mind korra lüüa.

M - pettis minuga kedagi, meeldis sõbrannale.

P - puhtalt minu viga, et teda tundma ei õppinud. Siiani kahetsen.

M2 - ma ei saa sinna midagi teha, et keemiat ei ole. Ja ta ärritab mind vahel.

V2 - üritas mind jalust niita oma 18 aasta ja 155 sentimeetriga. Arvate, et õnnestus? Kirjutab ka vigaselt, mis mind väga häirib.

Kogu lugu. Rohkem mingeid maybe'sid ei viitsi kirja panna. Ainus hea uudis on, et selle aasta horoskoop ütles, et mul oli jah paar rasket aastat, aga sel aastal tuleb naeratus ja elurõõm tagasi. Tööasjad on eriti head ja ainus, mida ikka palju olema ei saa, on raha. Ma väga loodan ,et see on tõsi.

1 kommentaar:

Maria ütles ...

Tubli tüdruk. Peaagu kogu tähestik on koos :)
Julge ettevõtmine igatahes. Ise saaks vist ka sarnase nimekirja kokku. Kui ainul nimesid mäletaks....