jaanuar 12, 2011

Ja polegi vaja enam anekdoote otsida

Lykka aga oma blogi Google Translate'i ja saadki nalja nabani. Aga samas tundub, et asjad on algusega v6rreldes jupi maad edasi l2inud siiski. Kohati saab t2itsa aru, mida 8elda tahtsin. Siis, kui oma arvutis korrektses keeles kirjutan ja numbreid t2pit2htede asemel kasutama ei pea.

Aga natuke elust ka...

Eile me ei teinudki midagi erilist. K2isin j2lle korraks kodus kummitamas. Pole kindel, et Tusha seda m2rkaski. Aga enamuse p2evast veetsime kahekesi kaisus j2lle ning taaskord Harsh yllatas oma kokkamissoonega. Ja 6htul otsisime yle pika aja Saurabhi yles, sest ta on mulle juba ammu yhe kartulisalati v6lgu ja oli nyyd lubanud kokata. Tegelikkuses aga lykkus j2lle yritus edasi. Olin juba kuri k6ii ta tyhjade lubaduste p2rast ega pyydnud/suutnudki seda enam varjata. Sundisin teda kirjaliku lubaduse v2lja andma, et t2na teeb asja teoks. Ja suure vaevaga tegigi. Aga vapralt ja omaette pusides.

Tulemus j2i kyll esimese korra omale alla, aga k6ht on t2is ja tuju hea. Suutsin munad alustuseks praksatustega l6hki keeta ning osa muust kraamist sodiks samas, kui teine osa j2igi k6vaks. Saurabh nysis samal ajal asju umbm22rasteks tykkideks ning enn2e - juba kesk88ks oligi s88k valmis. Ja magustoiduks ootas shokolaadiglasuuriga j22tis, aga 6htupoliku Baskin & Robbins'it see siiski ei yleta. Avastasime yllatuslikult, et nende musts6stra-rosina j22tis on midagi sellist, mis isegi Harshile maitseb.

Plaanisin t2na tegelikult terve p2eva asjalik olla, sest eile 6htul leitud horoskoop k2skis, kuid Harsh oli laip ja nii me saimegi vaid veidi enne p2ikseloojangut taaskord 6ue. Tahtsime osta midagi ilusat, aga kohe kuidagi ei leidnud. Selle asemel sai aga v2hemalt akude varukomplekt soetatud ja hommikul peaks saama nende v6imekust juba testida ka.

Ahjaa... Harshi t88kaaslase kodus kylas k2imisest on veel nii palju tagasisidet tulnud, et mees olevat oma naisele r22kinud, et me olla kihlatud ja pidavat kohe varsti pulmad tegema ja Harsh on tema ylemus, kes teenib lausa 50000 kuus. Kahjuks nii h2sti siiski asjad pole.

Teine nali oli aga tema poja kommentaar, kes k2is meid n2hes vanaemale teatamas, et neil on kylalised ja sellel issi t88kaaslasel on yks t2di kaasas, kes on valge nagu riis. Nii polegi mulle veel varem 8eldud.

Ja homme tahan proovida elus esimest korda kanasuppi teha.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hei, Maria!
Palun hooli, et mu armsa lapsega selle kahe nädala jooksul midagi hullu ei juhtuks!
(Ikka pisikeses paanikas) jätkuvalt Sinu fänn Sigrid