november 19, 2007

Võiks midagi kirjutada...

Ma ei tea, kas on nüüd minul ka kätte jäudnud see aeg, kus enam väga midagi kirjutada ei ole, aga üldjuhul ma ei taha ka kirjutada lihtsalt sellepärast, et tunnen endal vastavat sundi. Kirjutan, kui on midagi öelda.

Täna kirjutan ainult sellepärast, et olen enda üle uhke. Ma olen viimaste päevade jooksul maknsud kõigile võlad tagasi. Ise olen muidugi jälle üsna pankrotis. Aga hakan juba harjuma sellega, et kui ma olengi paar tundi enda arvestuse kohaselt rikas, siis juhtub midagi ja ma enam ei ole seda mitte. Kaugeltki mitte.

Ja seda tahtsin ka kirjutada, et nii mõttetu on inimestest head mõelda. Sain jälle vastu näppe. Viimasel ajal ärritab mind ainult üks inimene. Ja ma ei saa aru, miks ta mulle üldse korda läheb. Ta on nii mitte keegi minu jaoks, aga ometi sööb ta mu närvirakke. Kui minul keeravad tema nägu nähes juuksed krussi, siis tema ei seosta mu nägugi õige nimega. Just great!

Tahaks Eppu blogimängust osa võtta. Pean vist alustama mõne raamatu ostmisest. Sel kaugel tulevasel 'aal, kui ma raha jälle saan. Ja täna on alles esmaspäev. Vähemalt nüüd on täitsa hea põhjus lõpuks need raamatud endale muretseda ja ma sain ka lõpuks oma Carnegie raamatu läbi. Jee!

Pointless post ikkagi, te ei arva?

Kommentaare ei ole: