mai 30, 2008

Vasakpoolsusest

Nüüd on siis asjad lõplikult selged!
Ma olen üleni vasak.

Seda tean juba pikemalt, et oma poliitilistelt vaadetelt olen vasakpoolne ja ma eelistan ka igas teises mõttes vasakut paremale, aga et ka loodus mulle seda ette kirjutab... no seda poleks küll arvata osanud.

Aga vot nii on. Käisin eile meremeeste tervisetõendit tegemas ja lasin end igate pidi uurida ja torkida. Pissisin isegi purki ja pidi nselle purgiga siis ringi jalutama. Üsna alandavad võtted. Huvitav, kas nii üritatakse jonni murda?

Igatahes. Lisaks mu poliitilistele vaadetele ja sellele, et isegi mu vasak rind on ilusam kui parem - võite ise kontrollida - on mul ka vasak kõrv täiuslik ja parem pole seda mitte. Mulle pole kunagi varem kuulmisuuringuid tehtud ja nüdü siis selgus, et kuulen täitsa hästi, aga paremat kõrva on mingil eluperioodil tabanud mingi haigus ja see on veidi kehvem. Minu teada mul pole kunagi korralikek kõrvahaigusi olnud. Aga nojah.

Ja kõigele lisaks... võite kolm korda arvata, mida CHRi perekonnanimi tähendab. No see on lausa naljakas. Ma võiks siis juba vasakukäeline ka olla. See on ka ainsana puudu siit kompotist.

Kommentaare ei ole: