detsember 26, 2009

Häid asju ka

Esiteks, tore on teada, et oled parim inimene kellegi elus. Toob naeratuse näole isegi, kui seal ees on võib-olla. Sest ma tean, mida see tähistab. Eelkõige hirmu anda võim enda käest ära ja hüpata tundmatus kohas vette seal, kus on oht haiget saada.

Teiseks, sain ühe tõeliselt armsa jõulukingituse. Silmarõõm kirjutas mulle laulu. !!! Nagu päriselt. That's a first. Ja tänu sellele ja paljudele muudele tema suurepärastele omadustele, saab ta andeks ka nt oma aastakäigule omased üliirriteerivad omadused. Ikka hea ja halb käsikäes. Jõulud tõid kõik välja, aga ma ei saa seda siin lahti kirjutada. Ei taha temaga kakelda. Ja lisaks laulule tellis ta mulle kuskilt häädeseade õpikud. Ootan huviga, millal mul on aega neid uurima hakata.

Ja üleüldse, see aasta on olnud tõeline kinkimise rõõm. Tagasiside on vapustav. Sada prossa pihtapanemised. Või ok... 95%. Võib-olla keegi tegi lihtsalt head nägu. Ja mulle tundub aina enam, et ma peaksingi loobuma oma kingituste avamisest ja keskenduma teistele ideaalkingituste otsimisele. Sest see lihtsalt on nii palju tervislikum. Kuigi äge oli ka see, et sel aastal kooti mulle kaks paari kindaid ja üliarmsad sokid.

Kommentaare ei ole: