detsember 06, 2009

Miks vahel võõrad on paremad kui omad?

Sest omad ei ole kunagi neutraalsed ja seega ka mitte objektiivsed. Mis ongi just hea. Nende juures. Aga vahel on vaja teistsugust suhtumist. Lisaks igasugused haiget saamise/tegemise võimalused ja piinlikud hetked jne jne jne. Ja seetõttu ongi mul väga hea meel, kui vahel mõne täieliku võõraga korralikult jutusoonele satun. Kohe nii, et teadmata teisest mitte midagi, tead tegelikult tema kõige isiklikumaid mõtteid.

Reede oli üks selline hea päev. Käisime Silmarõõmuga koos Svea õe juures, kuhu aega-mööda üsna mitu inimest kokku kogunes. Ja tõeliselt tore oli. Aga ma usun, et nautisingi jälle kõige rohkem seda ülimat avatust. Tõeliselt mõnus. Ja alati pole sveitslast ka messnengeris, et kohe temaga kõike läbi arutada. Tavaliselt on tema minu objektiivne arutluspartner. Teised kõik on juba kuidagi üksteisega seotud. Ja siis ma pean alati mõtlema, kui hea mõte oleks nendega milelstki rääkida. Tihti ikka räägin ka. Kui huvidekonflikti ei teki. Aga alati ei ole võimalik. Ärge võtke isiklikult eks. Mul nii palju saladusi ka teie ees ei ole, mu kõige kallimad.

Eile oli ka tore päev. Kaarlis oli üks suurem üritus ja nägin üle pika aja paljusid kalleid inimesi minevikust. Mitmel oli ka väga häid uudiseid. Ja üldse oli suur-suur taaskohtumise rõõm. Järgnenud õhtusöögil sain Kaiega veel enda laululapse minevikku meelde tuletada. Ja ta küsis mult huviga, et kas ma praegu ka laulan. Ju ma siiski oskasin natuke hästi:D Ja sain rõõmuga kekata, et jah.

Ja täna käisime Silmarõõmuga kinos New Mooni vaatamas. Mis oli väga hea idee. Minu meelest, oli film väga hea. Vist isegi parem, kui raamat. See polnud nii overly depressing. Mis ei takistanud mind korduvalt silmi pühkimast eks. Aga kole tahtmine tuli jälle neid lugema hakata. Siiski järgmiseks korraks tahaks hard-cover päris raamatuid. Originaale siis. Ikka inglise keelseid. Teisiti pole kindlasti õige efekt. Ja nii ma siis ootan ning kaalun. Äkki veab ja jõuluvana kuuleb mind? Kui ei, siis tuleb vist jälle rahakotti kergendada. Seda eeldusel, et mul veel on uuel aastal krediitkaart netiostude tegemiseks. Ma olen kohe täitsa mures oma NPNK lõppemise pärast. Oli teine päris ilus ka. Ja väga tihti sõber hädas.

1 kommentaar:

S.M ütles ...

Mulle meeldis küll raamat rohkem... aga filmi käisin sellest hoolimata vaatamas kaks korda, hale, eksole? :) Kas Silmarõõmule ka meeldis? :D