detsember 13, 2009

Kolm poodi

Ma tükk aega mõtlesin, kas üldse raatsin teiega seda infot jagada, aga need poed lihtsalt on kiitust väärt.

Käisin nädalavahetusel Rakveres ja Kadrinas - jälle - mistõttu seekord kiidangi Rakvere kauplusi.

Esiteks, Vaala keskuses asub väike Realiseerimiskeskuse esindus. Mind on juba tükk aega huvitanud, kus see asub ja nüüd kogemata komistasin otsa. Sellest oli kasu ka. Sain sealt jabura hinnaga hulga imelisi viskiklaase. P.S. Kes veel ei tea - ma ei joo viskit. Aga need klaasid on lihtsalt nii ilusad ja omapärased. Kes on näinud viimast Gossip Girli, siis Chuck joob seal ühest samalaadsest viskit. Seda vaadates mõtlesin kohe, et tahaks ka neid ja kohe nad sülle kukkusidki. Tore muigama panev hetk.

Teiseks, avastasin samast keskusest ehtepoe H & A, mis millegipärast erineb teistest omasugustest. Nad on isegi pihta saanud, et jõuluajal - eriti - on kasulik osta sisse punaseid ehteid. Ja ma tegin neile kassat ka.

Koha 2.5 võidab samuti Vaala keskuses asuv Apelsin, kus müüakse kõike. Nägin mitmeid meiegi lasteaias tunnustatud esemeid ja ostsin ühe ägeda ujuvate kaladega lambi kaasa ka. Küll saab kunagi Jaagupis pisikesi rõõmustama. Kui keegi on nõus selle sinna ära viima. Mina ju ei ole.

Ja väga auväärse kolmanda koha saab pood nimega Virulane, mis asub kuskil üsna Rakvere Tallinna-poolses otsas. Seal müüakse Eesti parimate brändide laojääke vms olematute hindadega. Kusjuures neil on ka normaalseid suurusnumbreid. Ainus viga on, et kaardiga ei saa maksta. Me kõik leidsime sealt endale midagi. Mina tulin tagasi üliarmsa roosa Montoni kleidiga, mille eest vaid sada krooni küsiti. Silmarõõm sai lõpuks mantli. Kui mul oleks olnud rohkem kui kümme minutit aega, oleksin vast veel midagi leidnud. Ärge siis seda poodi päris tühjaks ostke enne, kui ma jälle sinna jõuan:)

2 kommentaari:

rapuntsel ütles ...

Virulasest on minu mantel ka ostetud. 500 krooniga. siiamaani on vastu pidanud väga hästi :) see on tore pood

S.M ütles ...

mul ka vaja vist Rakverre minna... :/