august 20, 2011

Uued sokid ja vanad kadunud sõbrad

Ka õigel päeval ei pääsenud ma külalistest ja tööpäeva hakkisid lõputud rõõmu valmistavad õnnitluskõned ning sõnumid:) Sõime kolleegidega sefiiritorti ja eriti naiselikku maasikatükkidega Fresitat. Kusjuures neile meeldis.

Õhtu aga oli taas tore. Helistas vana ülemus, kellega päris pikalt rääkisime ja siis tulid külla väikevenna ja ristiema. Sain neilt veel vanaema saadetud kanepilehemustrit meenutavad villased sokid:D Hiljem liitus nende ja minu ja Riinuga ka Sandra ja Aivar ja korraks isegi minu suureks üllatuseks Kadrian, kelle eest ma ei suutnud ega üritanudki oma solvumist eriti varjata. Tema aga käitus samas nagu kõik olekski kõige paremas korras. Noh, nende kümne minuti jooksul, mil ta siin oli, sain talle vähemalt teda pool aastat oodanud India kingitused üle anda ja mul oli ikkagi väga hea meel teda näha. Sellest olenemata, et kõik vaatasid kerkinud kulmudega pealt, kuidas üks mu kauaegsemaid ja parimaid sõbrannasid esitab mulle küsimusi nagu: millega sa praegu üldse tegeled?

Õhtu lõppes kolme tüdruku poolse Aivari kiusamisega, sest kohe-kohe oli ju Sandra sünnipäev algamas ja me kõik üsna veinised - seega ei seganud meid ükski südametunnistus nõudmast, et ta paljastaks meile oma muskleid ja parema pildi saamiseks nööpisin ka tema särgi lahti:D Aga noh... Sandra sünnpäevaks ju võib...

Neiu aga suutis ise oma sünnipäeva alguseks magama jääda. Mis meile väga hästi sobis. Jõudsime tordi valmis seada koos safariküünaldega ning õhupalli peidust välja võtta ja siis sai teda taas lauluga äratada. Aivar kinkis talle lausa lennuki - imetlust vääriv tähelepanelikkus meesterahvalt. Me Riinuga olime suure mõttetöö tulemusena talle spa-kehahoolduse välja valinud, aga kahjuks ta ei paistnud sellest üldse rõõmu tundvat. Olenemata sellest, et kingitust valides lähtusime just tema soovidest ja mõtetest. Aga kust pidingi ma teadma, et tema kurvameelsed märkused, et ta pole kunagi spas käinud, ei hõlma x, y, z etc protseduure? Ja me lootsime veel asja erilisusega punkte teenida, aga noh, jah. Ehk annan ka ühel hetkel ikka alla ja hakkan nõmedat raha kinkima.

Kommentaare ei ole: