detsember 25, 2006

Green Christmas

Vähemalt see mulle aknast paistab. Roheline muru igal pool... Tglt üldse ei häiri. Saingi eile õues oma ilusaid kingi testida. Lumega oleks see üsna võimatu ja täitsa võimatult ebamugav olnud.
Nüüd on siis suurem osa jõuludest läbi ja täitsa hästi möödunud. Mina olen igatahes rahul. Muidugi on alati algul imelik see sugulastega kogunemise osa. Sellised piinlikud vaikusehetked, kus ei oska kohe üksteisega millestki rääkima hakata ja siis räägitakse üldjoontes kõigi elust. Peaküsimus on muidugi: kuidas sul läheb seal...?
Süüakse ka piiritutes kogustes. Seekord õnnestus mul endale väike taldrik hankida ja kohe peale põhirooga lauast lahkuda, nii et liiga ei teinud endale. Viimaks jõudis aeg nii kaugele, et hakkasime etteasteid tegema ja siis jagasime mina ja Annu kingitusi. See ongi mu lemmikkoht jõuluõhtul. Kinkide kätte andmine, mitte saamine. See on teisejärguline ja võib ka pettumuse valmistada. Kinkide jagamine ja tegemine aga mitte kunagi. Positiivseks teraapiaks pean seda.
Õnneks kingitused olid ka üsna toredad. Sain vajalikke asju nagu mälupulk ja uus juhtmeta hiir ja kingad-kotid, mis juba päev varem kätte sain. Mis eriti tore oli, oli see, et kõik lapsed, kellele kingitusi tegime, olid väga rahul. Jube lahe oli, kui Karla tuli minu juurde küsima, et kas mind võib tänada telekakaabli eest. Ise naeris täiega, aga tal oli seda tõesti vaja ja keegi teine seda ei teadnud. Ise aga on ta liiga laisk, et seda ostma minna.
Annule meeldis tema kell ka väga nagu mullegi ja siis tuli välja, et pudelikujuline küünal Jukule läks ka õigesse kohta. Ta on küünafanaatik talviti. Tema pärast ma kartsin kõige rohkem, sest ta on väga pirtsakas. Mulle meeldib teha kingitusi hingega nii, et need ka saajale meeldiksid, mitte teha lihtsalt kohustusest midagi.
Nõme on aga see, et kõik kolm peale minu suitsetavad. Miks nad rikuvad oma tervist nii noorelt ja millegagi, mis pole üldse meeldivgi. Arusaamatu ja kurb.
Nüüd aga lähen teen midagi eriti mittevajalikku. Täna võib laiselda ja vaid endale mõelda, ma loodan. Nagunii olen üksi kodus. Emps on tööl ja kasuisa läks tagasi oma koju.
Ciao

Kommentaare ei ole: