detsember 27, 2006

Kodused jõulud

Seekord olen veetnud suurema osa pühadest üksi kodus oma House'i sõltuvust välja arendades. Varsti saavad netis olevad osad otsa. Tuleb karm võõrutusravi, ma kardan.
Niisiis käisin just Steniga väljas pimedas metsas jalutamas ja tähti vaatamas - esimest korda õues üle kolme päeva. Jubedalt ahistab auto puudumine. Pooli asju ei õnnestu teha, sest bussid käivad nii harva. Ma ei tea, kas ma kunagi sellega lepin, kui arvestada seda, et varem ma elasin kohast, kus maksimaalselt veerandtunniste vahedega buss linna läks ja sõit kestis ka poole vähem aega. Sama teema on vist Tallinnast Tartusse kolimisega. Ei tahaks küll ühtki tartlast välja vihastada, aga Tartu on ikka väikelinn võrreldes pealinnaga ja ma ei taha oma vanadest sõpradest ka lahti lasta. Aga sellest teemast olen ma juba väsinud. EI viitsi mõelda. Pead vaevata.
Kuigi mina pole kolm päeva toast välja saanud, on siin mitmeid külalisi käinud. Isegi Katsu käis eile esimest korda meil. Enne oligi naljakas see, et ei Kats ega Katsu pole siinn käinud samas kui nende mehed - Mauks ja Ziilike on. Nüüd pole ainult Kats mul külas käinud. Ta ähvardaski ju alles siis tulla, kui meil kõik valmis on.
Katsu ja Ziilike kinkisid mulle hästi ilusa massiivse südamekujulise kaelakee. Ta oleks küll võinud lilla asemel roosat värvi olla, aga see selleks. Nagunii mulle meeldib see sulanud metalli pool rohkem.
Täna sain targemaks. Mina olen osavam, ägedam ja parem. Sten on targem. Nüüd lähen vaatan midagi harivat ETV-st. Sellega seoses tuli meelde, et tahaks juba oma kanalianalüüsi tulemusi teada, aga tundub, et õppejõududel on savi, mida meie tahame.
Bye
M

Kommentaare ei ole: