detsember 13, 2006

Väikestest asjadest...


Muidugi väiksed asjad pole nii tähtsad ja määravad kui suured, aga kui väikesed asjad paigast ära on, siis see hakkab ikkagi ju üldpilti häirima. Saate aru, mida ma öelda püüan?

Võib-olla tõest ma olen pealiskaudne inimene, nagu üks tüüp mulle kunagi heast peast näkku ütles, ilma et ta minust midagi teakski. Hetkel mind igatahes väga häirib see, et ma unustasin viimane kord kodus käies meigieemaldaja maha. Jälle! Katsi ju ka pole see nädal. JUbe lahe on küll iga hommik pandakaruna ärgata ja uut ka osta ei raatsi. Ju siin tuleb mängu see tudengite kokkuhoidlikkus. Teine apsakas oli see, et ma panin kodust ära tulles automaatselt tossud jalga saabaste asemel, aga need otsustasid eile ära surra. Ninaots irvitab täiega ja lumelörtsiga oli nii väga külm ja märg.

Tegin ka eile seda Tarot kaartide testi, mida Mari-Leen ja osa inimesi veel oma blogidesse riputanud olid, aga mul ei õnnestunud seda siia panna. Millegipärast lasi see programmifail ainult ühe rea endast paste'ida:( Enivei. Ma olen täht selle kohaselt.

Kuna ma seda siia üles panna ei saanud, siis panen vahelduse mõttes siia midagi muud ilusat - meie ainsa kodulooma. Õigemini küll kodulille, aga ta on väga visa, kui arvestada seda, et me eriti ei kasta teda. Mitte meelega. Lihtsalt ununeb ära.

Siin ta nüüd siis on:

On ju ilus? Mulle igatahes meeldib. Kohe uhke emme tunne tekib. Nüüd aga lähen hispaania keele eksamiks valmistuma. Mul on vaja 11 lehekülge sõnu pähe õppida. Homseks. Ja siis veel prantsuse keele suuliseks eksamiks õppida, mis on kaks tundi peale hispaania keele eksamit, aga ma korraga ei taha õppida. Järelikult jääb homseks.

Ilusaid unenägusid kõigile teile, kellel jätkub ka und vabalt kella kaheni päeval!

Mia

Kommentaare ei ole: