veebruar 05, 2007

Andul tulevad pulmad

Hetkel siiski ainult unenäos. Kuna ma praegu siuke boozy-woozy olen ja vaevlen hapnikupuuduses, sest kahjuks kõrvadega hingata ei saa, siis ma näen jätkuvalt huvitavaid unenägusid.

Viimane oli isegi natuke selgeltnägelik. Ma nägin unes, et me pidime Andu sünna asemel tema pulma minema. Kõik muu - aeg, koht, transport jne - oli sama. Inc pidi mind ka kaasa võtma ja siis vahetult enne minekut oli Miina mingil põhjusel minu juures ja siis meil käis veel mingi mobiilide ja SIM-kaartide vahetus ja siis ta avaldas soovi kaasa tulla, kuigi nemad Anduga isegi ei tea üksteist.

Miina pidi veel mingi kõne tegema. Vist tuli mingi teine üritus üles öelda ja meil oli vaid pool tundi aega, aga Incu polnud kusagil ja siis ma helistasin talle, et küsida, kus ta on. Tema aga ei teadnud midagi pulmadest, kuigi Andu oli mulle veel öelnud, et tule temaga, aga meie polnud omavahel rääkinud (reaalis oli ka nii). Kui ma Incule rääkisin, kui kiire juba on ja kui kaugel see pidu toimuma pidi, siis ta ütles üldse ära ja minul oli kahju Andu pulmi maha magada ja Miina ütles ka lõpuks ära, et tema ikka ei saa tulla.

Hommikul rääkisin unenäost Incule ja üsna palju deja-vu'sid oli. Nimelt oli tema jaoks Sünnipäevapeo aeg ja koht ka tol hetkel veel üllatus ja siis muidugi see ka, et me koos minema pidime.

Hiljem rääkisin Andule ka ja tema sai sellest teemapeo mõtte. Eks näis, kas ta teeb selle siis pulmateemalise või mitte - väga lahe ja omapärane oleks - ja siis ta lootis, et äkki ma olen selgeltnägija ja tean, kellega ta abiellub, aga ma ju ei jõudnudki pulma ja selle koha peal lõppes uni ära, nii et kahjuks tema oma soovitud vastust ei saanud.

Kommentaare ei ole: