aprill 01, 2007

Tundub, et kevadel tulevad nii linnud kui ka mehed tagasi

Ei, ei... mitte vanad mehed. Noh, jah, vanad mehed küll, aga mitte minu vanad:D See läheb mu endagi jaoks keeruliseks juba ja mul on vaid kaks rida kirjutatud:D:D:D

Sain täna võõra numbri pealt sellise sõnumi:
Tere ilusat kevad öhtut! Minu nimi on Ülo, vanust 32, pikkust 187cm, ei tarbi alkoholi ainult suitsetan, ja elan saaremaal. Oleks väga meeldiv teiega tuttavaks saada.


Muigasin natuke aega ja lugesin igaks juhuks veel korra sõnumi läbi. Siis tekkis sisse kahtluseuss, sest Andul/Incul/Markol on kogu aeg mingi Uno-Ülo teema. See on nende keeles sõimusõna ja seetõttu ma mõtlesingi, et nad teevad mingit pulli.

Kõigepealt helistasingi Incule, et järgi küsida ja alles siis, kui oli selge, et ta ei tea asjast midagi, Kirjutasin Ülole vastu:

Tere-tere. Mina olen Maria. Kindel, et õigesse kohta smsi saatsid?

Siis läks natuke aega mööda ja mul oli ikka veel naljakas. Järsku helises telefon ja teises otsas rääkis mönusate õ-dega meesterahvas. Jutt oli üsna müstiline, et tema leidis mu telekast ja meil on ka üks ühine tuttav ja et tema otsib algul sõpra, aga tegelt tahaks püsisuhet ja ootab mind külla oma tuttuue rolleriga sõitma ja hiljem sellega mööda Eestit pikemale tiirule minema.

Mul tekkis nii palju küsimusi, sest tema käes arenesid asjad liiga kiiresti edasi, aga ma lubasin, et kui Nadjale kunagi külla jõuan, nagu lubatud sai, siis lähen vaatan tema ka üle, et näha, kas on üldse mõtet tuttavaks saada temaga.

Siis tuli välja, et nemad on Nadja mehega üsna head sõbrad ja ta teab Nadjat ka. No mina aru ei saa. Siinkohal küsin teie nõu, et mida ma tegema peaks? Kas peaksin Ülole Saaremaalt võimaluse andma või soovitama tal edasi otsida? Juba praegu on selge ju, et korstent ma ei suudle ja ta võiks mõne omavanuse leidma, aga noh... huvitav on ju ka ja uusi tutvusi võib alati sobitada.

Nüüd on siis Silver ja Ülo. Tähelepanu, valmis olla, läks! Kes enne minuni jõuab, see võidab. Ja naljakas on see, et neljapäeval minu hingest järgi jäänud killud on selle nädalavahetusega juba enamvähem kokku kasvanud. Selle üle on mul tõesti hea meel.
Mul on veel nii palju rääkida, aga praegu ei jaksa. Later, alligators:D

2 kommentaari:

Sten ütles ...

Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, Ülo, kindlasti vali ülo ikka:D

Sten ütles ...

aga tegelikult sa võid minu kah peaaegu valida:D