juuli 11, 2007

Break in case of emergency

Täna käisin kohtumas ema sõbranna töökaaslasega, kellel on haruldast tüüpi autistlik laps ja kellel oleks lapsehoidjat vaja. Me klappisime minu meelest vägagi hästi, nii et läheb vist kaubaks. Pärast käisin Robinile sünnipäevakingitust otsimas ja muidugi ei saa ka teisi poisse kingitustest ilma jätta ja mulle meeldib shopata.

Robin tellis endale raske kaaluga jo-jo ja ma ei oleks eluski arvanud, et Tallinna suurusest linnast on nii raske seda leida. Ma pidin peaaegu Uno 1 müüja jalgu suudlema, kui ta ütles, et neil on mingisuguseid jo-josid. Teistel kellelgi polnud aimugi, kust neid vidinaid saada võiks ja sealt sain mingi multifunktsionaalse.

Lisaks sain veel ülilaheda vidina - klaasist ampulli, kus sees üks suits ja üks tikk ning peal kiri: Break in case of emergency. Isegi pakkijad naersid selle üle.

Simonile ostsin ülikoleda näomaski ja Samile motoorikat arendava laulva mänguasja, kuhu tuleb erinevaid kujundeid sisse toppida õigetesse aukudesse. Seda tuli ta tükk aega otsida ja ikka ei saanud päris nii head, kui oleksin tahtnud. Lisaks käisin Universaalis ja võtsin kummag poisi jaoks ühe kaelakee - üks haihambaga ja teine pühvliluust kihvaga. Eks nad ise pärast jagavad omavahel.

Universaalis sain aga paraja pettumuse osaliseks. Meile maksti sel aastal õlleka eest vähem kui eelmisel aastal ja kuna mul oli autojama ja sai veits endale ka asju ostetud, siis minu palk oli 1024 krooni. Saate aru v???? Mina küll mitte. See ei ole normaalne. Järgmine aasta ma küll tööle ei lähe, kui nii vähe jälle teenime. Eriti, kuna meile maksti mustalt. Ta oleks võinud vabalt rohkem maksta ju ja oleks ka aus olnud. See pole üldse lihtne töö ja pikad päevad on ka, mis lähevad poole ööni välja. Mina ei loobu viiendat korda ise õllekal lõbutsemisest jälle sama väikse palga nimel.

Ma ei saanud ju öelda ka midagi Margusele, aga ma tundsin, et läksin näost punaseks ja võib-olla ta luges sealt midagi välja. Big disappointment. Oleks ta maksnud vaid 500kr rohkem ja ma poleks üldse virisenud. Ja isegi siis me ei oleks eriti palju teeninud. Aga jah... tundub, et osa suveplaane jääb jälle ära. Näiteks Tutvumiskuulutus.

Kommentaare ei ole: