juuli 02, 2007

Seiklusi Balti jaamas

Tänane päev algas minu jaoks Õpilasmaleva avamisega. Üritus ise oli minu meelest jama, aga nägin ära oma rühma lapsed ja nüüd on mul mingi pilt, mis edaspidi saama võib hakata nendega. Tüdrukud on parajad beibed ja poisid sellised häbelikud tüübid, aga nad käik tundusid toredad ja ma väga loodan, et nad siiski omavahel ka klappima hakkavad. Siiski, olen pessimistlik selles suhtes, et neist "üks rühm" saab. Üks hea üllatus oli veel. Maleva kokkutulek minu sünnipäeva paiku on ... (arvake ära, kus). PILISTVERES! Eesti on ikka nii väike.

Edasi oli plaan minna juuksurisse kuskil Balti jaamas, kus ema käis ja rahule jäi. Minul olid ikka tõsised kahtlused ja lausa hirm, võib öelda. No ja nalja saigi vähemalt sama palju, kui ma ootasin. Kõigepealt... hakkas pihta justkui kordussaade - juuksur ütles mulle, et tal ei ole sellist värvi ja üleüldse on kõik väga halvasti. neile, kes ei tea... minu eelmine juuksurikülastus algas samamoodi. Hakkasin juba ennast ette valmistama selleks, et ei saagi asja. Siis aga saadeti mind Jaama turule värvi ostma.

Mis mul üle jäi? Läksingi siis ja kuna aega veel oli, siis mõtlesin, et vaatan veidi pikemalt turul ringi. Minu elus on olnud perioode, kus ma häbenen turul käimist või lihtsalt väldin seda lihalettide pärast - oksele ajasid. Samas, olen käinud seal periooditi ka väga tihti, sest mulle meeldib kirbuturundus ja sealt leiab vahel väga odavalt kasulikke ja ilusaid asju. Siiski, fanatt ei ole. Praegu on periood, kus ma lihtsalt ei käi turul - mingeid erilisi emotsioone ei ole. Seega, oli tänane turul käik üle pika aja jälle huvitav sündmus.

Ilus ilm oli ka ja siis jalutasingi rahulikult turul ringi, vaatasin, kuidas inimesed kauplevad ja müüjad oma kaupa reklaamivad. Mõnes kohas käisin lähemalt ka uurimas, mis müügiks jne. Ära tulin turult paari juuksekummi, peavõru ja värviga. Vahepeal käisin koos emaga lambipoes ja uskuge või mitte - meil on nüüd esimene laelamp olemas. Saaks selle kuidagi kokku ka. Ja läkski ainult aasta. Guinnessi rekordite raamatusse peaks kiiruse eest pääsema.

Kui juuskurisse tagasi jõudsin, nägin hunnikut pettunud nägusid, sest kahte oli ju vaja. Mul pidi nii palju juuri olema. No esiteks... ÖELNUD SIIS VAREM ja teiseks... ÜHE VÄRVIGA SAAB ÄRA VÄRVIDA TERVE PEA, AGA KAHT SENTIMEETRIT JUURI MITTE???? Tuligi sama tee veel teist korda ette võtta. Sel korral tuli päeva kompliment ka ära. Mingid mehed jalutasid vastu ja nii palju kui neid tähele panin, siis tundusid täitsa viisakad noormehed olevat, aga siis ütles üks neist mulle: Teil on ilusad tissid!

Aitäh eks ole! Mul on palju muud ka ilusat, aga nad võivadki kaugelt ilastama jääda. Oma shansid suutsid nad täna maha mängida. Ma isegi ei pööranud ümber, et vaadata, mis nägu nad on.

Tagasi juuksuri juurde... läks veel veidi aega, mille jooksul tutvusin vene keelsete iluajakirjadega ja siis läkski värvimine lahti. Assa mait, kus sikutas ja kuna mu peanahk on hetkel nagunii väga pahas seisukorras, siis oli vesinikuprodukt peas eriti ebameeldiv. Isegi nüüd - seitse tundi hiljem tahaks kogu aeg pea külma vee tünni torgata. Siiski, käsimüügi värv (üks ja kahe salgu jagu teist) jäi üsna kena ja jäägi sain koju kaasa, et teinekord sellega väiksemaid juuri värvima minna.

Tädi ise tegi mulle mitmes mõttes nalja. Ta nägi oma Vuittoni kotiga üsna soliidne välja võrreldes teise tädiga, kes chippolino soenguga paar päeva tagasi tema koha peal tööd tegi. Leevendas hulga mu hirme ja olgugi, et ta võttis mult 150kr otste lõikuse ja värvimise eest+värviraha, ei tea ma, kas tagasi kipun. Nimelt, tädi, kellel oli eesti perekonnanimi ja vene eesnimi ei saanud eesti keeles isegi sellest aru, kui ütlesin shampooni kohta, et hea lõhn on. Ja mina ei mõistnud teda ka. Kahekesi olles olime vait ja pärast tuli ema tõlgiks meile. Säh sulle klienditeenindajaid. Mina ju ka töötan klientidega ja tema spetsiifikast ei saanud küll kohe mitte mõhkugi aru.

Ja päeva kõige armsam sündmus... üks liblikas lendas meil koduaknast sisse ja kuna paremat kohta ei paistnud, siis puges mikrolaineahju. Olge siis teie ka armsad eks!

Kommentaare ei ole: