oktoober 10, 2009

Huulepulgatädid ja ripsmetuššichickid

Kas olete märganud, et naised jagunevad üldjoontes kaheks: nooremad värvivad enamasti ripsmeid ja vanemad võõpavad huuled üle. Jutt siis nendest naistest, kes igapeävaselt rohkem meiki ei teegi. Aga mul tekkis küsimus, et miks see on just nii? Miks ühed tähtsustavad üht ja teised teist näoosa rohkem? Kunagi kuskilt lugesin, et huulte värvimine ja punane huulepulk on justkui seksi sümbolid, väljakutsuvad tegurid, mis mehi meelistama mõeldud. Ja just seepärast pidi emadel automaatselt karv turri minema, kui nad avastavad oma tütred huuli punaseks värvimas. Samas punast küünelakki peetakse väidetavalt veel täitsa süütuks. Kas siis punased huuled ongi küpse viljaka naise tunnus? Ja vanuse kasvades avastavadtütarlapsed järjest küünte, siis ripsmete ja lõpuks huulte värvimise?

Kumba gruppi teie kuulute? Võite vabalt mu teooria ümber lükata ka.

Mina ise olen pigem ripsmetušši chick, aga mitte ainult. Minu jaoks kõige olulisem meigielement on hoopis kulmupliiats. See on ka ainus, mille kasutamisest ma ei loobuks. Ja ilma selleta tunnen end alasti. Kuid igapäevaselt hoolitsen ka nahaühtluse eest ning silmadega mängin vastavalt tujule. Huuled jäävad aga tihti täiesti värvimata ka muidu täismeigi korral. Vot nii!

5 kommentaari:

S.M ütles ...

huulte värvimine on ju nii tüütu.. ripsmetega on lihtne, hommikul värvikiht peale ja peab õhtuni vastu :D või olen ma üksinda seda meelt?

Mia ütles ...

Praktilistest kaalutlustest ma ei mõelnudki, aga sul võib õigus olla:)

Rents ütles ...

Kurat, mul ei tule meelde, kes see kohalik kuulsus oli, aga igatahes üks ema rääkis kunagi eesti ajakirjanduses sellest, kuidas ta muuhulgas õpetab tütrele (ca 5 aastat vana oli laps vist) ka naiseks olemist ja muuhulgas käis sealt läbi ka lause, et "Õpetan talle, et roosa küünelakk on tema puhul lubatud, aga punane veel mitte, mis sellest, et emmel endal selline on" - nii et osad emad arvavad küll, et lastele punane küünelakk ei sobi. Mina isiklikult arvan, et väga erepunane küünelakk ei sobi peaaegu kellelegi, aga sõltub muidugi värvitoonist.

rapuntsel ütles ...

kui mulle värv meeldib siis ikka võõpan vahel suu ka värviseks, kui mulle värv meeldib. mingil ajal meeldis mulle läbipaistvat läiget kasutada :P

ema mul kusjuures ütleb, et ta ei saa ilma silmi pähe tegemata toast välja minna. inimesed vist ei tunneks ära ka teda :D

aga siiski ikka ripsmed ruulivad! silmad on ju hinge peegel või kuidas see nüüd oligi :D

küünelakki ma ka ei kasuta sest see on liiga tüütu.

ei ole vist eriline tsikk :D

haldjas ütles ...

see punaste huulte & kypse viljaka naise teema seos seisneb selles, et:

miskid ahvid on, kelle emaste jooksuajast saab täpselt niimoodi aru, et ahvi häbememokad paisuvad natuke väljapoole ja erepunaseks. ja selline vaatepilt erutab isaseid.

inimeste puhul peaks siis samasugune seos tekkima (mehe peas st).

mina ka ei laseks oma alaealisel tytrel huuli punaseks värvida, kui mul selline oleks :D