detsember 18, 2008

Kingakiirabi jõuluimed

Jälle selle sildi alla, et Mariaga ikka juhtub...
Kõik sai alguse sellest (ma arvan), et mu arvuti keeldub ka peale format c-d minuga koostööd tegemast. Ma tõesti ei tea, miks ta minu peale nii hullult pahandab. Nüüd ta siis piirab mu ligipääsu office'i programmidele ja piirab kohe nii, et paar päeva pole üldse ligi saanud. See on eriti tore, kui mõelda, et mul oli täna eksam arvutis asuvate materjalide peale ja ma läksingi bingot mängima, sest enamusele infost ei pääsenud ligi.
Bingo läks vist päris hästi, aga siis ma jalutasin võõrast kitsast trepist alla ise märkmikust olemasolevaid vastuseid kontrollides ja kukkusin ka trepist alla. Haiget ei saanudki. Rõõmustasin hoopis, et äkki tõesti läheb eksam hästi. Üks halb asi päeva kohta peaks ju aitama. Aga ei.
Ma jõudsin juba koogipoes käia ja Sandrale külla minna ja hakkasin sealt ära minema, kui avastasin, et mina võisin ju küll terveks jääda, aga see-eest võtsid mu paar korda jalas olnud uued ilusad saapad kogu löögi enda peale. Ma ei teadnudki varem, et on võimalik saapa ninasse auk kukkuda. Aga ju siis on. Ja kõige kehvem on see, et mul ei ole mitte kedagi süüdistada. No kohe mitte kuidagi. Trepi ehitajat ikka ei hakkaks süüdistama ju, kuid ma veel kindlalt ei luba. Igatahes meel on siiani väga kurb.
Ootasin meeletult, et jõuaksin Tallinnasse tagasi ja lootsin veel rohkem, et jõuan ka oma lemmik kingaparandusse enne, kui seal tööpäev läbi saab ja Peedu abiga jõudsingi.
Läksin kohe sisse ja küsisin, kas nad jõuluimesid teevad. Sest mulle tundus, et miski muu hetkel ei aitaks. Tädi vaatas ka õnnetu näoga ja tal ei olnud midagi rõõmustavat öelda, aga sellegipoolest liigitan tema töö mu saabaste kallal jõuluimede alla. Ta liimis ja poleeris ja värvis ja ma ei tea, mida kõike veel. Ja siis ütles mulle, et ta ei oska mult raha küsida. Mulle nii ei sobinud ja siis ütles ta hinnaks kümneka. See ka ei sobinud. Andsin nii palju, kui mul oli, sest ta tegi mu saapad jälle ilusaks. Igatahes megakõva soovitus Mustakivi Prisma kingaparandusele nii hea töö kui suurepärase suhtumise eest. Ju nad on ka kingafännid.

Kommentaare ei ole: