jaanuar 28, 2010

Paugupäev

Meil oli lasteaias täna täielik paugupäev. Meie ehmatasime, aga lastel oli põnev. Ükski pauk ei olnud ette planeeritud.

Kõigepealt tutvustas üks kolleeg lastele õhupalli sisse tehtud jääpalli ja lõpetades, pani selle tagasi juba osaliselt veega täitunud ämbrisse. Aga ämbrivesi oli jääst soojem ja ei läinudki kaua, kui käis kõva pauk ja jäätükke lendas igas suunas. Keegi õnneks viga ei saanud, aga põnevust kui palju.

Õhtupoole aga otsustas eile ostetud ja paigaldatud ilus uus radikas, et tema tööaeg on läbi ja tegi ka pauku. Sellist õhupallilikku. Ja tegi ka korraks valgusshowd, mida mina ei näinudki. Huvitav, kas see oligi ühekordseks kasutamiseks mõeldud?

Aga muidu on mitu päeva tänu külmapühadele väga mõnus olnud tööl olla. lapsi on vähe, põhiliselt suured ja vanad olijad. Tundub, et ka nad ise naudivad seda suurendatud tähelepanu ja samas vabadust, mida me neile võimaldame rohkem kui tavaliselt, sest hetkel on võimalik neid ka siis hallata.

Ja täna hommikul oli siis viimaks see ligi kolm nädalat kestnud ootamise tulemus käes. Või vaheetapp. Sai India firmaga intervjuu tehtud. Kuigi tehnika andis endast halvima, et see ei õnnestuks. Samas sain väga positiivset tagasisidet, aga pole enam see naiivne kaunitar, kes ma suve alguses olin, kui uskusin, et kellegi väide, et usutakse, et mina just olengi see õige inimene, mingi garantii on.

4 kommentaari:

siiralt teie, m. ütles ...

Ma juhuslikult avastasin Su blogi ja sa kirjutad nii paeluvalt oma elust nii et jäängi seda nüüd igapäevaselt lugema :)

Mia ütles ...

Tore kuulda, kui kellelegi veel peale mu enda mu blogi ja siis ka elu huvi pakub. Head lugemist ja kaasa elamist!:)

Ammu loed?

siiralt teie, m. ütles ...

umbes 2 nädalat, aga olen terve blogi juba läbi lugenud :D

Mia ütles ...

Wow:)
Kõik 3+ aastat?
Ära päris algust loe. Mul on selle pärast veidi piinlik. Nagu kindlasti kolme aasta pärast on praeguste mõtete ja tekstide pärast piinlik:D
Aga vähemalt pole taandarenenud. Vist...