jaanuar 31, 2009

Ma olen mehe nägu!

Eile õhtul tuli Sandra mulle külla üle poole aasta või nii ja siis me käisime Cashflow'd mängimas, hiljem oli põhjust veiniga tähistada ja kui juba vein all oli, tegime netis lollusi. Näiteks S teab ühte lehte, kuhu saab oma näofotosid üles laadida ja siis otsitakse välja sinuga kõige sarnasemate kuulsuste fotod. Proovisime päris mitme enda ja ka mitme tuttava piltidega.

Minu tulemused olid osaliselt väga meelepärased, aga samas päris mitme mehega sarnanen ma ka. Õnneks mitte ühege tõelise tegijaga. Ja CHRi kõige kenamal pildil on ta täpne Robin Williamsi koopia, kuigi ma viimast küll seksikaks ei pea.

Ühesõnaga mina sarnanen väidetavalt väga Kirsten Dunstiga. Samuti Alexis Bledeli ning Christina Ricciga, kes mõlemad mulle väga meeldivad. Irooniline on see, et olen kunagi kasutanud üht teatud Ricci pilti ka oma msni display-pildina. Kõige naljakam seos oli minu ja Kim Cattralli vahel. Aga eks teie öelge. Ma ei oska peegli asemel isegi seda hinnata, kas ma olen paksemaks või peenemaks jäänud või kogu aeg sama olnud.

Naljaga selleks korraks kõik.

Kommentaare ei ole: