jaanuar 15, 2009

Tavapärasele kirumisele vahelduseks kiidan head teenindust

Ja nii ongi.

Käisin täna... vist teist korda oma elus... Tallinna Bershkas ja ma lihtsalt pean sealset teenindajat kiitma.

Nagu mujalgi, on ka seal hetkel allahindlused ja ma leidsin suurepärase variandi poolpidusest valgest kevadjopest, mis aga - minu ülimaks kurvastuseks - oli ainus vajalikus suuruses ning kaetud tumedat värvi laikude ning triipudega. No kujutage ette riidevärvi või purpurset juuksevärvi oma endistel lumivalgetel riietel. Mul ei olnud küll julgust see ära osta lootuses, et ehk tuleb pesus välja.

Läksin siis igaks juhuks müüjalt küsima, kas seda võiks ka laos olla ning olin juba valmis vaadanud selle jope pruuni värvi sugulase, mis oli ka armas, aga ei loonud samasugust säravat efekti kui valge.

Aga müüja pakkus mulle ise kohe sellist diili, et kuigi tegemist oli alla hinnatud kaubaga, võin selle kolmekümne päeva jooksul taastada, kui pesus värvikahju maha ei tule ja ka siis, kui valgendaja asja hullemaks teeb. Samas pani ta minu jaoks hoiule selle pruuni variandi, et mul vajaduse korral ikka oleks midagi, mille vastu see välja vahetada. Ta jooksis ka korra ikkagi lattu kontrollima, kas mingi ime läbi on seal veel mõni minu suuruses samasugune valge jope alles, aga siiski ei olnud. Ja pärast jooksis t veel korra minu pärast ringi, sest jope hinnaga oli mingi segadus minu kasuks, aga siiski otsest kasu mulle ei tekkinud. Ja last but not least kirjutas ta ostu sooritamise järel oma käega minu tšeki taha garantiikirja.

Kui vaid mujal poodides ka sellist suhtumist kohtaks. Ja kõige parem on see, et võtsin just jope pesumasinast välja ning see värv tuli mingi ime läbi maha. Juuksevärvi puhul olen aga juba kogenud, et imesid ei juhtu.

Ega ma muud ei tahtnudki, kui Bershkale aitäh öelda!

***


Täna oli muidu ka produktiivne päev. Sain mingi ime läbi ja meeletult väikses ajavahemikus ära tehtud lausa kuus intervjuud oma seminaritöö jaoks. Ja poisse oli algselt viis. Aga nad paljunesid ja mulle tundub see levat positiivne nähtus. Ning nüüd võin kergemalt hingata. Mitte küll veel päris vabalt, sest poisid on poisid ja pooled unustasid oma vanemate load koju. Aga küll ma need neilt välja pigistan:P

Ja avastasin, et see põlvkond on üllatavalt asjalik ning tark.

Täna käisin ka uuesti Cashflow'd mängimas ja jälle oli tore, kuigi seekord täiega kaotasin. Aga seltskond oli hea ja mängida on fun ning mis kõige olulisem - ma tunnen, et olen nende kahe tunniga õppinud rohkem kui TÜ kahe majanduskursusega.

Yay! Vaadake, kuidas blond beib areneb:P

Kommentaare ei ole: