märts 12, 2007

Hullumeelne neljapäev

Kolmapäevast hüppan üle. Selle päeva ainus tipphetk oli see, et ma suutsin kaks tundi varem kooli ronida. Ja siis see ka vb, et õhtul sain kokku teise Mariaga, aga sellest räägin varsti pikemalt, et miks jne.

Neljapäev oli eriti busy day. Ma pidin hommikul kl 10.00 kokku saama Go Groupi kommuniatsioonijuhiga, Kl 11.00 Signega Kaarlis klubiasju paika panema ja 12.00 Tallinki uue spa ja konverentsikeskuse avamisele jõudma. See viimane ongi seotud mu nimekaimuga, sest tema mind sinna kutsus ja eelmisel õhtul käisingi kutsetel järel ja tema armsate kasside ja lastega tutvumas. Ja värske lastetoaga ka.

Kes soovib, siis spa pilte näeb paar posti allpool. Kommenteerin vaid niipalju, et ma suutsin mingi ime läbi igale poole õigeks ajaks jõuda jala!!! ja selle hotelli kohta ütlen natuke pahasti. Muidu oli ilus ja tore jne. Show oli lahe niipalju kui rahvamassi tagant näha oli ja süüa sai ka täitsa hästi, aga ma pole siiani selgusele jõudnud, mida ma täpselt sõin. Ja lauanaabrid olid ka ägedad. Rääkisid toore maksa söömisest ja siis vaidlesid, kelle maks paremini maitseb. Eriti naljakas oli see, et kui peaaegu kõik need kutsutud 800 inimest olid ilusti riides, siis üks meie naabritest oli teksade ja T-särgiga ja mingi soome tädike oli ka fliisi ja seljakotiga.

Igatahes, ruttu sai selgeks, miks lauanaaber nii casual stiili endale lubab - ta oli sealsamas hotellis mingi üsna tähtis asjapulk, sest ta läks söögilauast otse oma sõbrale lukustatud ruumidesse ekskursiooni tegema.

Millega ma aga rahul ei olnud, oli see, et lubatud spamõnusid küll provida ei saanud, sest neil polnud veel uksigi ees ja juhtmed rippusid seintest välja. Ühes kohas oli eriti naljakas. Ma vaatasin, et sattusime maja ainsa mittetolmuse klaasukse juurde ja siis Sillu astus sellest läbi. me käisime Silluga koos seal, muide:D

Noh, igatahes, nad oleks võinud ikka teada anda, et sry jne ja et nad ei jõudnud valmis õigeks ajakas, aga kohapeal öeldi vaid, et spamõnusid tulge nautima alates esmaspäevast. Ja mina pidin pool päeva ja linna läbi jooksma rätikuots kotist paistmas. Urrrr!

Ja magustoitu ka ei antud. Ju kartsid, et me ei suuda ennast ohjeldada ja läheme paksus vms, aga guess what. Me läheme nagunii kunagi. Vähemalt lilli kingiti lahkudes uksel. Naistepäev ju ikkagi. Ja ikkagi inimesed!

Kodutee oli meil mõlemal väg valus. Mõtlesime tõsiselt, et ajagu või alla sebra peal, aga me ei suuda sundida ennast kiriemini edasi astuma. Jalad tapsid täiega ja siis läksime Foorumisse nende ägedaid toole testima. Muide, toolid ongi ainsad ägedad asjad seal poes.

Mina lootsin ikka, et nad on selle 7 euro eest all-u-can-eat pitsabaari kaasa võtnud Soomest ja Glitteri ja ja vähemalt Eligogi Ülemistest kesklinna toonud, aga minu unistused lõhkesid nagu seebimullid. Mõttetu koht! Punkt!

Kommentaare ei ole: