märts 12, 2007

Working 9 to 5/ tglt 8-24.00, aga laulge kaasa!

Selline hullumaja oli reede. Hommikul Matuga, lõunal Kajaga Rate Kultuurikeskuses, et oma telefonibling kätte saada, edasi Steniga ehteshoppamas - teate ju küll mind, kuni auk rahakotis - ja siis klubisse ja siis Incu juures suure gängiga ja viimaks kukkusin voodisse, aga enne oli vaja ära vaadata House MD viimase osa viimane kolmandik. Muide, ma tegelt ei ole kade - kes ka vaadata tahaks, siis siit saab.

Aga tegelt kogu päev oli äge ja uued chickid klubis abiks on ka hea mõte. Siis ma saan oma ülesandeid vajadusel edasi telegeerida. Ja ma tean neid mõlemaid juba üsna kaua. Neist on täiesti arvestatavad inimesed kasvanud. So far... Ainus naljakas asi on see, et noorim chick on aasta vanem kui vanim tüdruk klubis. Aga õnneks nad on arengutasemelt väga erinevad soovitatavas suunas. Oli fun. Ja edasine õhtu oli ka fun. Ja ehteshopping ka. Ja Matuga ka. Äge päev. Nii võikski olla.



Ja siis seda, et klubis terroriseerisin seekord tüdrukuid. Ise mõtlesin küll, et kuidas seda tasakesi teha, nii et teised päris ära ei ehmataks, aga lõpuks pidin siiski praktiseerima üle mitme aasta oma kesist klaverimängu oskust ja laulsime paar noore koguduse lauliku laulu ära ja isegi algusmõtiskluse tegime ära. Kui nad järgmine kord ikka tagasi tulla julgevad, siis hirmutame natuke rohkem. Kes teab? Võib-olla teeme nad meie isa palvega tuttavaks.

Kommentaare ei ole: