märts 05, 2007

Mina ja Koit... mmm

Tema on küll plaadi peal koos erinevate naishäältega, aga ma olen väga rahul selle plaadi ostuga, kuigi esimene lugu on praak.

Tahtsin veel natuke kirjutada oma mõtetest. Nimelt eilsest õhtust. Olin tubli ja käisingi valimas, aga tundub, et meie hääled läksid tõeliselt raisku, sest inimene, kelle poolt me emaga hääletasime, astus täna tagasi. Eks mõelge ise, kumb see oli.

Tegelikult on mul üsna ükskõik, kes võitis. Ma nagunii näev vaid seda, mis juhtuma hakkab ja kuskil pole kinnitust, et teistsuguste tulemuste korral ka teistsugune tulevik tuleks. Täna raiskasin niigi liiga palju aega poliitikale. Nimelt rääkisime kasuisaga poolteist tundi valimistest ja rohelistest ja üksikkandidaatidest, kuni mu kõrvad valutasid, sest ma pean retoorikas avalike esinejate karismat analüüsima. Suutsin ma jah kaks nädalat debatte jälgida. Ühte vaatasin peaaegu korralikult ja see on ka justkui peast pühitud. Millegipärast aga saan läpakaga seda videot vaid hääletult vaadata. Hull fun küll.

Millest ma tegelikult rääkida tahtsin, oli üks eileõhtune veider kogemus. Nimelt võõra bussiga - või mis võõraga... nr 5-ga - linna sõites, astusin Viru väljakul maha ja mõtlesin tükk aega, kuhu ma sattunud olen, sest seisin silmitsi tuttuue kaubanduskeskusega, mida veel kaks päeva varem minu meelest seal ei olnud. Olgu-olgu. Võib-olla oli ka. Ülemiste korruste aknad olid täitsa tuttavad, aga allpool vist oli mingi traataed ees ja mulle tundus see justkui läbipaistmatu müür olevat. Ikka paras shokk oli. Enne ei olnud ja järsku on. Helistasin kohe paarile targemale, et küsida, kas ma olen lollakas või aga vist olengi.

Ma ei tea, miks ma isegi meedias seda näinud pole, sest teised ju on ja mina elan praktiliselt Delfis, et saada mingi kiirpilt toimuvast ja ometi jäi see kahe silma vahele. Aga mul on natuke hea meel ka. Ma ei olnud oma mälus kindel, nii et küsisin Ragnarilt, kas see keskus Helsingis, kus Glitter paikneb, oli ka Foorum ja sain vastuse, et jah. Sest siis on ju väike lootus, et ka meil on nüüd Glitter. Siis on jälle üks koht juures, kuhu kogu oma likviidne vara viia. Nüüd on neid juba täitsa palju: Expressions, Nana, Kaubamaja ilumaailm, ja siis see üks, mis Tallinnas järvel on - nimi ei tule meelde ning igasugused juhuslikud ehteurkad.

Kommentaare ei ole: