märts 22, 2007

Suurt ei midagi

Tegelt ka.
Ma olen täna nii laisk, et ei viitsi siia kirjutada. See-eest aga kirjutasin teise blogisse. Teie kahjuks seda veel ei näe, või noh... tegelt mul ei ole ka kahju. Te näete siis, kui mu esimene omalooming valmis saab või muidu ainult eritellimusel.

Aga realityst rääkides, siis eile oli jälle filmichill meie juures, selle erinevusega, et Ott ja Jaanika maandusid ka siin. Jaanikat ma polnud päris mitu head aega näinud, aga tore oli. Peaaegu lõpuni.

Täna oli lihtsalt üks nõme peegliliimi tagaajamine, sest mitte ükski ostetud tatt ega teip ei võtnud seda kinni. Viimaks käisime Prisma lahkel loal peeglit ennast poes terasharja ja terava noaga töötlemas, aga sssst selel koha pealt. Aga ühel või teisel moel saan täna kuulsaks. Kui sealsed kaamerad mind kinni ei püüdnus, siis vast liikluskaamerad ikka.

Käisime hommikul kasuisaga mu autot testimas. Sõitsime Tallinnast Kuusaluni ja vahepeal teaduse huvides ka 160 km/h-s. Et kallid, poltseionud ja -tädid. Ärge väga kurjustage. Ruumi oli ja haiget keegi ei saanud.

Intervjuu mu VIP perekonnaga kestis viis minutit. Eks näis, mis selles saab ja kas saab. Kui saab, siis alates viiendast aprillist.

Kommentaare ei ole: