märts 06, 2007

Ma vist tean, miks Britney hulluks läks

Juba kaks päeva kuulan jälle oma arvutimuusikat ja avastan asju, millele enne pole tähele pööranud. Samuti tuletan meelde vanu ja laulan lõva häälega nostalgiliselt kaasa.

Täna jäi mulle jalgu ka Britney Spearsi vana hitt Born To Make You Happy ja järsku tekkis mul peas üks võimas seos. Ma usun, et kõik on massimeedia vahendusel jälginud rohkem või vähem, millega see tädi viimasel ajal tegeleb - üks lugu uskumatum, kui teine.

Siiani pole ta siiski veel mult niipalju tähelepanu saanud, et blogistaksin temast, kuigi kahju on temast küll ja Katsiga, kes on hull People Magazine'i fänn oleme temast ka rääkinud. Nüüd aga ma lihtsalt pean kõigile välja ütlema oma arvamuse.

Asi ongi selles laulus. Kuulake seda. Kuulake sõnu. Palju polegi vaja. Lihtsalt kaks rida - kõik muu keerutab nagunii sama pudru ümber:

I don't know how to live without you
I was born to make you happy.

Ta on vist oma elu ette kuulutanud, aga asjad ei lähe ju kunagi nii, nagu oodatakse. Tema elu ongi üks väga twisted versioon sellest laulust. See mees, kelle heaks ta kõik teeks, ongi Kevin oma saja veaga ja nüüd, kus nad on lahus, peaks tal ju nii palju parem olema, aga ei ole. Sest ta on sõltuvuses sellest lorust. Nagu öeldud - ta ei oska elada ilma temata. Ja seda on näha tema igast sammust.

Kas teie saate samamoodi aru? Minu jaoks seletab see ära kõik arusaamatu.

1 kommentaar:

Maria ütles ...

Kui palju pisaraid valatakse mõtetute meeste pärast.. sest nemad teevad haiget..