märts 18, 2007

Täna sõitsin traktoriga

Minu ilus Mondeo on digimuutunud traktoriks. Täna sain sellega lõpuks esimest korda sõita peale sügisest pool-surmasõitu. Algul ei tahtnud jälle käima minna, kuigi eile läks, ja siis hüppas ja mürises nagu traktor või mootorratas. Terve päeva oli nii, et kord sõitis normaalselt, siis uuesti käivitades mitte. Vahepeal tundus, et tal on südamerütmihäired ka, sest aeg-ajalt sõidu pealt ta raputas meid.

Kes me ja kus siis käisime?
Ema ja mina käisime Ülemiste Jazzis Veiko juures hallitust ja muud mustust keemiliselt eemaldamas. Hea, et Veiko mulle meelde tuli, sest mul kulus 1300+ eegu asemel 150. Päris vinge vahe, mis? Ja auto läigib seest, nagu ei kunagi varem.

Käisime ka Ülemiste keskuses raskeid asju ostmas. Tagasitulek oli päris fun, sest kui hommikul oli ilus ilm, siis vahepeal oli alanud lumetorm. Oli küll kihvt suvekummide ja vesiste silmadega (sest ma olen jälle haige) koju sõita. Asja keeras üle vindi see, et avastasin, et klaasivahetuses oli tahavaatepeegel tagasi pandud kahepoolse teibiga. Täpsemalt, märkasin seda siis, kui liim täna autosse istudes järgi andis ja peegel alla potsatas. Ikka jube lahe oli sõita. Küljeaknad olid udused ja peeglist ka taha ei näinud. Fun. Fun. Fun. Teine kordki. Kohe korralik auto taassisseõnnistamine oli.

Ja siinkohal esitan suurele ringile küsimuse, et millega peeglit tagasi pannakse ja kahepoolne teip ei ole option. See on vist vihmast vihmani variant.

Ma olen natuke õnnetu ka, sest suutsin jälle haigeks jääda:( Seda ei tohiks ju nii tihti juhtuda, aga tundub, et loodus siiski tühja kohta ei salli ja pea on jälle tatti täis. Lisaks veel köha ja palavik ja punased rähmased silmad. Ma olen täna üks õnnetusehunnik, kuigi suhteliselt tore päev oli.

Kommentaare ei ole: