mai 09, 2007

Olen mina alles juhe

Magasin täna ühe vähestest ja olulistest politoloogia seminaridest maha. Lihtsalt ei tulnud meelde eile öösel Pamela ja Tõnise juurest koju jõudes. Kusjuures, ma õppisin eile korralikult selleks seminariks, aga seminar ise tuli meelde alles sellele järgnevas loengus. Nüüd läks hunnik punkte tühja. Õnneks ei saa neid keegi teine ka omale. See rahustab mu eestlaslikult kadedat hinge.

Käisime eile esimest korda neil külas Katsiga - vähemalt minu jaoks oli see esimene kord. Üsna tore oli. Vaatasime üht head filmi - Öö muuseumis vist!?

Muideks, Tartu Balti kett oli ikka väga hale üritus. Eile nägin seda. Õigemini neid kahtekümmend +/- viit inimest raekoja platsi ääres seismas. Vihma sadas ka, nii et eriti õnnetu üritus oli. Sähh sulle Eesti ühtsust!

Mis veel siis? Käisin kohtumas teistega, kes koolides TÜ-d tutvustamas käisid ja täitsa tore oli. Hullult napilt läks, sest meid tuli kohale vaid viis tükki üle Eesti käinutest ja üks neist käis samas koolimajas, kus praegu meie vana koolgi pesitseb. Tal oli alguses olnud plaan meie omadega ka rääkimas käia, aga millegipärast ei läinud. Muidu oleks ikka väga nõme olukord tekkinud.

Täna tuleb vist klubilaks Sandra ja teistega ja siis homme peale seminari koju. Tõenäoliselt röövitakse mind enne ära juba, aga ma ei pahandagi.

Kommentaare ei ole: