juuni 26, 2007

Milline grill sinul on?

Minu oma on neljakandiline, heledates toonides ja pool selle pinnast on kaetud pappkastidega. Vaid päikeseenergia abil kuumeneb ligi neljakümne kraadini. Seega pool tänasest päevast ajasin asju ja teise poole praadisin ennast kodus. Kell hakkab kümme saama ja ikka higistan nagu siga, ainult et armsamini:P

Homme lähen Nadjaga Kalev SPAsse. Võite ühineda, aga ise teid ei kutsu. Veel ei tohi sotsialiseeruda teistega. Algul on üks-ühele usaldusharjutused ja kui oleme omavahel rohkem sõbraks saanud, siis võib juba sõpradele ka üksteist näha viia. No ma ei tea...

Kui palju usaldusväärsemaks veel minna saab, kui meid paljalt ühte ruumi pannakse? Mina kavatsen kõiki massaazhidushe nautida ja ujuda ja torud jätaksin seekord mängust välja. Ja homse õhtu kohta ootan veel pakkumisi.

Muide, mul nüüd kool kindlalt läbi. Viimane aine sai koondhindeks C ja uurimuse eest sain maxpunktid ja olen ikka veidi pahane, sest kuulen, et teised said ka, kes kaugeltki nii palju vaeva ei pidanud nägema. Kadeduseuss minus keerab sappi üles praegu.

Ma oleksin praegu siiski imet oodanud ja lootnud, et nad panevad mulle rohkem kui maxpunktid ja ma saan kõrgema hinde ja seega ka kõrgema keskmise hinde, mis paistab mul väga stabiilne olevat eelise semestriga kõrvutades. 3,71 siis on minu hetke keskmine. Kui sul on vähem, võid öelda - tunnen kaasa. Kui rohkem, siis ära ütle.

Ahjaa... üks laagrinali ka tagant järgi. Pilistveres puudub levi, aga wifi on viiepostine:D

Kommentaare ei ole: