juuni 12, 2007

Solberdis olen

Täna olen mitu tundi Anne kanalis koos Sandraga solberdanud. Muudkui käisime edasi-tagasi, edasi-tagasi mööda kanali äärt. Käisin isegi Eedenis üle pika aja ja sain ühe vajaliku asja - koti päikseprillidele. Ei taha, et teised jälle kahes tükis lõpetavad. Noh. See kott ei kaitse just füüsilise surve eest, aga hoiab vähemalt mõne kriimu ära. Ja ma võtan, mida pakutakse.

Eksam läks nagu läks. Ma pole siiani päris kindel, mis asjad on kuulamistehnikad? Sain terve A4 mulli ja sokki panna. Rääkides, sokkidest, peaaegu ostsin täna ühed lillelised:D Aga siis tuli meelde, et suvi on ja milleks mulle sokid!?

Ja siis sain ühe paha uudise. Mul on siiani Ühiskonnas väga vähe punkte - täpselt pooled on kadunud - mis teeb väga raskeks aine A peale ära teha. Ju ma kordan kursust järgmisel aastal koos Annega. Nõme:( Ma olen tegelikult tõsiselt kurb selle setback'i pärast.

Õhtu veetsin sumistades ja tüüpilist romantilist komöödiat vaadates sandra ja tema toakaaslase Riinuga ja sain teada, et ma olen huvitav inimene. Igal juhul kõlab see paremini, kui imelik inimene. Ja see kõlas ka kõrvupaitavalt, et minuga on alati huvitav rääkida ja saab kõigest rääkida. Vot nii!

Saan kaineks, siis hakkan õppima. Kui Eesti riik üritab üldjoontes vähendada joomist, siis mina tasakaalustan asja;)

Kommentaare ei ole: