september 30, 2007

Isegi meie klass ei olnud nii hull kui see Klass

Reijo tuli mulle reedel ootamatult külla ja läks alles täna ära. Suutsime temaga koos vahepeal Sandrale selgeks teha, et ma olen räme ja me mõlemad oleme tegelikult lollakad ja täna diskuteerisime reijoga, kas on parem olla loll või lollakas või kas saab olla üks ja teine samal ajal mitte. Mina usun, et saab. Mina usun, et mina olen lollakas.

Veel vaidlesime oma kehavormide üle. Mina väitsin, et olen tasane selle asemel, et olla teatud kohtadelt kumer ja teistelt nõgus. Nemad arvasid, et ma siiski ei ole pesulaud. Siis tegime veel igasuguseid mõõtmisi ja tarbisime alkoholi ja hulgaliselt rämpstoitu, sest Sandra ema rikkus tal tuju ära ja magama saime alles hommikul.

Ja täna öösel tarbisime alkoholi ka, aga ilma igasuguse mõistliku põhjenduseta. Ja vahepeal käisime Reijoga uisutamas Lõunakas. Nii imelik kui see ka pole, siis tema jaoks oli see ma-ei-tea-mitmes kord ja minu jaoks esimene ja ka pikaks ajaks viimane.

Saate aru v? Neil on uisulaenutuses papud pooleteistnubmrise suurusevahega ja mulle lähimat polnud üldse. Sõitsin siis endale kaks numbrit suurte uisukudega, sest number väiksed olid veel ebamugavamad ja pidin kogu aeg ümver kukkuma. Õiget pidi sõites polnud üldse tasakaalu. Tagurpidi oli peaaegu mõnus. Aga uuesti ei lähe ma enne, kui saan omale normaalsed uisud, mida võib-olla ei juhtu kunagi.

Eile öösel olime Reijoga muidu ka targad. Jõime mingit feik Jägermeistrit ja vaatasime kurikulsat Klassi. Nii õudne hakkas. See äratas nii palju tuttavaid ebameeldivaid tundeid. Ja ometi oli palju hullem. Mõtlesin, kuidas ise käituma peaksin, kui minu last kiusataks. Kõige hullem oligi koht, kus isa lõi oma poega sajaga kõhtu, sest ei osanud midagi muud teha tema aitamiseks. Need, keda pole kunagi kiusatud, ei saa aru.

Nii õudne oli, et ma ei suutnud kohe magama minna, aga nutma ei hakanud ka päris, erinevalt Kadrianist. Võib-olla oleks parem olnud just nutta? Ei tea... Me vaatasime Shrek III otsa ja siis üritasime kuidagi minu voodisse ära mahtuda. Avastasin, et Reijoga on palju parem magada kui nt Aivariga. Ma ei teagi, milles asi on, aga see on fakt. Ja Reijo naine ei teadnud jälle, kus Reijo on. Aga mis siis? Me ei teinud ju midagi. Reijo on lihtsalt üks mu parimaid sõpru ja mulle meeldibki nii, sest meil ei ole keemiat ja samas ei ole ta nii kole, et mul temaga koos ebameeldiv olla oleks. Ja ta on niiiiiiiii pikk, et ma saan kanda absoluutselt igasuguseid kingi. Musi oled! Ja tegelikult ei ole sa üldse kole. Mkmm!

Aga midagi naljakat ka. Kas keegi teist kuulub Orkutis Eesti estonia kommuuni? Mina liitusin häda sunnil. Seal on midagi ülinaljakat. Nii lahe, et on mõni täiega aktiivne kommuun. Seal korraldatakse võistlust, kes suudab järjest postitada eraldi postitustena numbrid 1st 10ni. Seal on juba üle 6000 posti vähem kui kuu ajaga ja keegi pole suutnud:D Pidin puruks naerma. Nii geniaalne, lihtsalt. Aga tänaseks kõik. Meil oli üle ööpäeva jälle igasugune nett ära ja ma sain nüüd paari tunniga oma netivajaduse ära rahuldatud ja nüüd lähen tuttu, sest uskuge või mitte - ma lähen homme hommikul ühte igavasse loengusse.

Kommentaare ei ole: