september 10, 2007

Rekordkiirusel tüllimineja

Nädalavahetus oli parim. Minu jaoks tähendab see kahte vaba päeva üksinda kodus lugemiseks ja magamiseks.

Eile juhtus midagi minu jaoks üllatavat. Meelis luges mu viimast sissekannet ja tahtis kokku saada, et "rääkida". Saimegi. Tore õhtu oli. Ja vähem kui ööpäevaga suutsin temaga tülli minna. Kui tore, kui tore, kui tore... Sain sõbrast lahti vaetult peale sõbraks saamist, sest ta solvus ühe lolli nalja peale. Polnud üldse minu nali. Aga võtan osa vastutusest enda kanda. Üleüldse läksin paari minutiga kahe tuttavaga tülli.

Ja siis täna. Ma suutsin peale aprilli esimest korda Vahuriga kokku saada. Rääkisime pikalt keset teed. Tegelt küll Kaubamajas. Aga keset rada. Huvitav oli. Ja tore. Talle ei meeldi blond mina. Meelisele ma mitte. Incule ja Markole ka mitte. RAGNARILE KA MITTE. Mis meestel viga on? Ja siis tuli kerge shokk. Vahur kolib oma kuueteistaastasega kokku Hiiumaale.

Ühest küljest on mul hea meel, et nad on üle elanud kõik vahemaa probleemid, sest eksmusi paneb pidevalt nelja linna vahet. Ja teisest küljest... see pidin ju mina olema!

Täna korraldasime rebasteüritust ka. Meid, korraldajaid oli niiiiiiiiiiiii palju. Üle 20. Mega. Saab vist lahe olema. Kedagi ei tapeta koormaga.

Over and out...

3 kommentaari:

m2rtsaar ütles ...

mis värk sul nende meestega on:)?

Mia ütles ...

Ma ei tea. Alatine jama:D
Täna olen magamata ka nende pärast. Muide, ma käisin karunädala kakaod joomas eile:P

m2rtsaar ütles ...

vinge.
maailm on väike.

aga ära poistega liiga palju jama. jääd nii veel heast poisist ilma.