november 15, 2006

Ennast hulluks ajamas

Õhtust!
Ma nüüd üritan end kohe kahel rindel korraga hulluks ajada. Eelkõige koolis, kus mul on korraga sada asja teha ja neid tuleb iga päev juurde. Mul pole õrna aimugi, kuidas kõigega õigeks ajaks valmis saada ja ka muud elu elada. Ju siis jääb viimane mõneks nädalaks täiesti ära. Loodetavasti sellest piisab, et kõigega hakkama saada. Hetkel on meedia seminaritöö pärast juhe väga koos ja täna sain kaks mitte just väga head uudist. Nimelt äriplaan, mida me majanduses grupitööna teeme, peab juba esmaspäevaks valmis olema. Meil oli aga täna alles esimene kokkusaamine ja me saime kamba peale vist vaid pool lehekülge plaanist tehtud. Õnneks sain Karlalt näidistöö ehk siis tema enda eelmise aasta töö. See vast aitab veidi. Nagu äriplaanist veel vähe oleks, anti meile täna inglise keeles ülesanne essee kirjutada järgmiseks laupäevaks, nii et jälle on kõik korraga. Järgmisel nädalal on mul siis äriplaan, meedia kontrolltöö, essee, võib-olla meie avatud uste päev ja meedia grupitöö enda osa ära tegemise tähtaeg. Tundub fun nädal tulevat.:S
Ka reedeks on vaja meedias essee ära teha, mis ei ole sugugi lihtne, sest sellel esseel on palju suurem kaal võrreldes eelmiste seminaritöödega ja mul jooksis hirmust juhe täiesti kokku ja msn ka jamab. Ei saa emmelt ka abi küsida.
Reede saab ka teises mõttes kreisi olema. Sain lõpuks Siirile helistatud, aga tal pole siis aega, kui mul teda vaja on. Viimaks surus ta mind poole viieks teiste klientide vahele, aga minu seminar lõpeb siin alles 13:15. LÄheb alles jooksmiseks. Seekord lähen vist tõesti Tallinna, käed taskus. Aga ma lihtsalt ei taha mõne Tartu juuksuri juurde minna ega ka mitte ühegi teise Tallinna juuksuri juurde, kui aus olla. Ma lihtsalt usaldan teda ja tema maitset ja olen nõus selle eest maksma ka täpselt nii palju kui ta küsib ja seekord ma arvan, et ka ka küsib. See oleks ainult aus. Varem hoidsin ma Getut, tema üliarmast tütart, aga nüüd elan ma ju 200km eemal ja see on täiesti välistatud. Siis tegi ta alati mulle tasuta soenguid, aga teda lihtsalt ära kasutada ka ei tahaks.
Polegi täna rohkem midagi põnevat rääkida ja üsna vässu olen ka, et niisama mulli ajada.
Niisiis ciao.
M

Kommentaare ei ole: