november 09, 2006

Nännännäääää

Täna ma veidi uhkustan.
Ma sain hispaania keele töö kätte. Selle sama, mis mulle täielik üllatus sisuliselt oli. Tuleb välja, et mul ei läinudki nii halvasti, kui ma arvasin. Ma sain B/C :D
Siiski mitte A, aga parem kui puhas C või D, nagu mu pinginaabrid said. Endal ka häbi praegu, aga ma olen rahul, et mul neist paremini läks. Tahaks ikkagi üks kord A ka saada. Siiani ei ole veel kordagi õnnestunud, aga aega on. Kolm kuni viis aastat.
Täna oli prantsuse keel ka nagu tavaliselt. Hispaania ja prantsuse keel ongi mul alati samal päeval. Vahe on aga selles, et kuigi ka hispaania keel on raske, siis see mulle meeldib. Prantsuse keele pärast aga võitlen iga kord iseendaga, kas minna või mitte; kas rääkida õpetajaga ära tulemisest või mitte. Katsun siiski veel vastu pidada. Krdi kahju oleks 4st AP-st loobuda.
Ma kohe ei saa muidu, kui pean ennast kiitma selle eest, kui tubli täna olin. Ma võtsin end kokku ja tegin isegi seminaritöö ära meedia tunni jaoks. Nüüd siis see ka seljataga, õhtu käes ja Kats läks ka Tlna ära. Istungi üksi meie ühikatoas ja vaatan Nannyt.
Ootan juba homset, sest siis on reede ja ma saan koju. Jesss. Tahaks juba kõiki musikesi näha ja ausalt öeldes pesu vajab ka pesemist hädasti. Ainus miinus selle nädalavahetuse juures on see, et üks musike, keda ma väga ootasin, ei tulegi Eestisse ja selle pärast olen kurb, aga küll ta varem või hiljem tuleb ka, ma loodan. Väga.
Nüüd aga aitab tänaseks.
Hasta pronto!
Mia

Kommentaare ei ole: