november 14, 2006

Väike kokk:D

Õhtust, blogi ja teised ka!
Täna oli üsna tavaline päev. Kodu-kool-pood-kodu. Minu tänane marssruut. Ainus ebatavaline asi oli see, et ma sain prantsuse keeles isegi aru õpitavast. Seda ei juhut nii tihti, kui peaks/võiks. Tglt oli üks asi veel. Kuna ma otsustasin, et aitab igasugusest rämpstoidust. Hakkan korralikult sööma. Isegi emps heitis juba ette, et ma olen Tartus paksuks läinud. Ei tahaks, aga peab tunnistama, et tal on õigus. Niisiis püüan ennast parandada. Tagasi tänase juurde:
Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis TEGINGI TÄNA ISE SÜÜA. Nullist. Peaaegu. Tegin kana curryriisiga. Riis oli tglt valmis. Tuli vaid üles soojendada, aga ikkagi. Ka seda tegin pannil, mitte mikros. Toit tuli päris hea, kui arvestada fakti, et unustasin kanafileed tampida ja ta seetõttu keskelt veidi vintske jäi. Rahul olen ikka endaga. Võite vist juba eelneva jutu puhul oletada, et ma pole just eriline kokk.
Kogu ülejäänud õhtu olen maadelnud meediaõpikuga. Mina ei saa aru, mida õppejõud selle puhul nii väga hindavad ja miks seda kiidavad. See on paras hiina keel. Kujutage nüüd ette õpikut, mis on vähemalt B5 formaadis ja tihedalt täis kaheksase fondiga kirja. Isegi jooniseid pole. (tglt mõned üksikud siiski kogu raamatu peale on). Nüüd korrutage see jama 500 leheküljega. Kas te nüüd saate aru, miks mul iga viie kuni kümne lehekülje järel silmad kinni vajuvad ja ma pean magama vähemalt tund aega, et oleks energiat uuesti alustada.
Tegelikult tahtsin ma veel ühest asjast rääkida. Oma nimest siin. PrincessPerfectOne. Ega ma päris nii ego ka pole. See on lihtsalt üks esimesi nimesid, mis pähe torkas ja sellel on minu oma nimega ka seos. Kunagi uurisin oma nime tähendust ja avastasin, et hästi paljudes keeltes tähendab see kibeduse merd vms - Sea of Bitterness. See aga pole päris see, mis mulle meeldiks. Veel leidsin tähendusi nagu Courage - julgus ja egiptlase jaoks tähendab minu nimi Seda täiuslikku - The Perfect One. Väike egobuust, aga mulle sobib, sest ma olen üsna edev inimene. Isegi kui ma tavaliselt esialgul pabistan, siis tavaliselt mulle meeldib laval olla, esineda, kõnesid pidada, meeskondi juhtida, korraldada grupitööd jne. See on ka peamiseks põhjuseks, miks otsustasin õppida seda, mida õpin. Ajakirjandust ja suhtekorraldust, nimelt.
Nüüd aga aitab minust. Praegu on C.S.I. aeg:D Et siis... gotta go.
Homseni,
M

Kommentaare ei ole: