november 28, 2006

Olen väike no-hik. Ja-jaa:D

Nüüd korrake seda Olen väike sebra viisiga. Ja ongi nii, et juba kaks päeva õpin täiega. Kohe nii, et eile unustasin isegi siia kirjutada, aga selle eest vist veel surmanuhtlust ei saa.

Täna õppisin päeval kella kahest õhtul poole 10ni. Päris kreisi või mis!? Kõigepeal oli prantsuskeele praktikum ja töö ning siis läksime kursaõega raamatukokku inka jaoks intervjuud tegema plastilisest kirurgiast ja siis kohustuslikus korras filme vaatama, et tunnid täis saada. Siis sain korraks koju, et vahetada riideid ja tormasin edasi meedia grupi koosolekule, mille põhimõtteliselt maha maganud olin. Õnneks sellega veel aega on, aga ma tõesti ei kujuta ette, kuidas kõige muuga valmis jõuan õigeks ajaks ja KUIDAS MA MAJANDUSE KT POSITIIVSELE TULEMUSELE TEEN??? See viimane tundub eriti võimatu ülesanne olevat ja see on veel materjalidega töö. Mis küll päris eksamil saab?

Ühte asja pole ma siiani rääkida jõudnud. Kui Kats sellest kuulis, oli tal tõsiselt kahju, et ta sellel ajal Tallinnas oli. Nimelt ma suutsin ukse lahti tõmmata ja ise jalaga sellele ette astuda nii, et see jala taha kinni jäi. Siis võtsin hooga veel ühe sammu ja panin peaga vastu ust. Tehke järgi, kui julgete! Aga that's typical me:D

Ega mul polegi eriti rohkem midagi öelda seekord. Niisiis kalli-musi-pai
Mia

Kommentaare ei ole: