november 25, 2006

Head reeturid ei tulnudki täna

Õhtust!
Pikk päev seljataga (tglt mitte nii pikk - alles kell üks ärkasin) ja kaks koolitöödki tehtud. OK, OK. Üks ja pool, sest meedia koha pealt jooksis juhe kokku. Mis asjad siis tegelikult üldse on kanali põhivaldkonnad, programmid ja rubriigid? Kõik on justkui tuttavad sõnad, aga sõna taga pole hetkel minu jaoks ühtegi sümbolit. Õnneks Dakil vist on ja ta oli nõus mind aitama ka. Suur aitäh sulle juba ette, kui sa seda siin lugema peaks! Selles mõttes on väga hea, et blogimaailm on ajakirjanikke täis.
Täna pidid Katsu ja Ziilike ja Olku ja Kiku ja vist Ervin ka mulle küll tulema. Asi oli ammu kokku lepitud ja nad ise tahtsid. Isegi kellaaeg oli kokku lepitud. Pidin selleks ajaks kõik ära õppima ja puha, aga siis kui me katsuga kohta välja mõelda püüdsime, hakkas Ziilike tagataustal vinguma, et kõht on tühi, magada tahaks jne ja siis nad otsustasid, et lähevad ikka töölt otse magama ja soovitasid mul homme neid Lõunakeskusesse vaatama minna. Yeah, right. Läheks küll, kui aega oleks ja ma Tartus bussiga liigelda oskaks, aga ma üritan ikkagi, sest tglt tahaks neid väga näha. Ma soovitan teistelgi homme Lõunakeskusest läbi hüpata, sest seal on homme viimast päeva selline lahe asi nagu Skyjump, mille pärast nad üldse Tartus ongi. Minge proovige seda!
Tegin jälle head. Ma olen nagu kerjuste suursponsor. Seekord oli kodupoe ukse ees põlvili üks mees, kes oli küll joodiku nägu, aga tal oli kutsu kaasas. Kuidas ma sain talle mitte raha anda? Ta lubas mulle, et ei joo seda maha, vaid ostab isegi kutsule süüa. Parem oleks, kui ta ei valetanud mulle.
Hull koduigatsus on praegu, aga üks vana psühholoogiatudengist sõber räägib mulle, et see on normaalne. eks ma katsun üle elada veel järgmise nädala ja üleüldse - vaheajani on jäänud kolm nädalat.
Kallid-musid-paid
M

Kommentaare ei ole: